Λιάγκας: «Καταφέρατε να κάνετε τη Σπυροπούλου σούπερ σταρ»!

«Μα όλοι γνωρίζουμε την προσωπική ζωή της κ. Σπυροπούλου δεν είναι κάτι κρυφό»...

Η συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο περιοδικό Celebrity αποτέλεσε για μια ακόμα φορά αφορμή για σχόλια στο «Πρωινό».

«Έτσι ξεκίνησα τη ζωή μου από ένα μεροκάματο, ξέρω πόσο σημαντικό είναι να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, δεν θα μπορούσα να το στερήσω από κάποιον. Επίσης στο κανάλι δεν υπάρχει καμία αφίσα να λέει ότι είναι δικός μου ο Alpha. Το ότι μπορεί να είσαι φίλος με κάποιους ανθρώπους δεν σε κάνει ταυτόχρονα και ιδιοκτήτη», λέει μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα. 

«Ένα σπρωξιματάκι το έχεις…», σχολιάσε πρώτη η Σάσα Σταμάτη.

«Αν έχει σχέση πολύ καλή με έναν άνθρωπο πολύ δυνατό μέσα στον Alpha γιατί να μην πεις να δώσεις στους συναδέλφους σου τα περισσότερα από το να τους τα πάρεις;», ήταν το σχόλιο που θέλησε να κάνει η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του είχε τις διαφωνίες του: «Με όλο αυτό που έχετε κάνει με τη Σπυροπούλου, σε δέκα χρόνια -είναι δεν είναι με τον άνθρωπο που είναι και καλά κάνει και είναι η κοπέλα- θα είναι το νούμερο ένα στην ελληνική τηλεόραση. Το καταφέρατε κι αυτό, την έχετε κάνει σούπερ σταρ! Η νούμερο ένα παρουσιάστρια σε δέκα χρόνια θα είναι η Σπυροπούλου». 

Ο παρουσιαστής τόνισε: «Μα όλοι γνωρίζουμε την προσωπική ζωή της κ. Σπυροπούλου δεν είναι κάτι κρυφό, δεν είναι κάτι μεμπτό, είναι δικαίωμα του καθενός να τα έχει με όποιον θέλει. Η κριτική που της έχω ασκήσει εγώ σαν Λιάγκας -αν και δεν τα επιβεβαιώνει κανένας- είναι ότι διώχνει κόσμο. Αυτά δεν μου αρέσουν». 

https://www.youtube.com/embed/YqoFGT2SVFM