Λιάγκας κατά Τσακνή: «Ποτέ δεν κατάλαβα την τοποθέτηση του Τσακνή στην ΕΡΤ» – «Ξέρει από τηλεόραση;»

Αφορμή τα όσα έγιναν χθες στη συνέντευξη τύπου για το τραγούδι της Eurovision!

«Με πειράζει όλη αυτή η σοβαροφάνεια της ΕΡΤ που βγήκε και ο Τσακνής να πει ότι εγώ δεν ήθελα να πάω στην Eurovision, και σας κάνω και χάρη που πάω…!» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, όταν καταπιάστηκαν με τα όσα έγιναν στην συνέντευξη τύπου για το τραγούδι της Eurovision. Ο παρουσιαστής δεν παρέβλεψε να αναφερθεί στην πρόσφατη αναφορά στον αέρα της ΕΡΤ στο όνομα του…

Απίστευτη ατάκα στον αέρα της ΕΡΤ: Αποκάλεσαν τον Γιώργο Λιάγκα «μαλιάγκα»!

«Καταρχήν εγώ είμαι ο Μαλιάγκας –αυτή είναι η θέση της ΕΡΤ- και αυτοί είναι οι σοβαροί» σχολίασε το πρωί της Παρασκευής ο παρουσιαστής και συνεχίζοντας επανήλθε στον Διονύση Τσακνή:

«Δηλαδή η αριστεροφροσύνη μας δεν μας επιτρέπει να πάμε στην Eurovision αλλά το να κόψουμε συντάξεις και να πάμε σε στα 380 ευρώ μας το επιτρέπει! Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα την τοποθέτηση του Τσακνή στην ΕΡΤ. Ο Ταγματάρχης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από τηλεόραση αποδεδειγμένα και τον τοποθέτησαν σε μια θέση! Ο Τσακνής που έχει γράψει δέκα ωραία τραγούδια γιατί έγινε Πρόεδρος της ΕΡΤ, δεν το κατάλαβα! Δεν είναι ο Χατζιδάκις που έγινε κάποτε διευθυντής του τρίτου προγράμματος! Τι σχέση έχει ο Τσακνής –που είναι ένας καλός τραγουδιστής ο άνθρωπος- σαν Πρόεδρος της ΕΡΤ; Ξέρει από τηλεόραση ο Τσακνής; Καταρχάς οι πολύ αριστεροί δεν βλέπουν τηλεόραση! Έτσι λένε!»

Περισσότερα latest news »