Λιάγκας και Σκορδά σε απίθανο διάλογο αποκαλύψεων για τα project του ΑΝΤ1

Γιώργος Λιάγκας

Όλα όσα σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας για Αρναούτογλου, Τανιμανίδη, Φάρμα, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο...

Με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά προχώρησαν σε έναν απρόσμενο διάλογο με «άτακτες» αποκαλύψεις για όσα ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, αλλά και για προτάσεις του παρελθόντος.

«Είδες; Τριετές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εγώ τρεις εβδομάδες…», σχολίασε αστειευόμενος ο Γιώργος Λιάγκας. «Του έγινε πρόταση και αρνήθηκε να παρουσιάσει τη Φάρμα ο Γρηγόρης», σημείωσε λίγο αργότερα. Ακολούθησε η εξής στιχομυθία:

Γιώργος: Εγώ ξέρω ποιος θα παρουσιάσει το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Είναι κλεισμένο. Δεν θα το παρουσιάσω εγώ, δεν θα το παρουσιάσεις εσύ, δεν θα το παρουσιάσει ο Τανιμανίδης.
Φαίη: Να μιλάς για σένα. Πού ξέρεις εσύ τι θα παρουσιάσω εγώ. Εγώ παρουσιάζω ό,τι θέλω.
Γιώργος: Δεν έχω εγώ λόγο για το τι θα παρουσιάσεις εσύ στον ΑΝΤ1 νομίζεις;
Φαίη: Τώρα που ήρθες εσύ εδώ και μοιράζεται κάπως η ευθύνη, θα έχω περισσότερο χρόνο, οπότε δηλώνω ότι μπορώ να κάνω βραδινό.
Γιώργος: Δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, γιατί έχει συμφωνήσει αυτός που θα το κάνει με τον ΑΝΤ1. Υπέγραψε αυτός που θα το κάνει.

Σε αυτό το σημείο, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε για την Φαίη Σκορδά: «Και στο παρελθόν είχες πρόταση για βραδινό και δεν την αποδέχτηκες».

Και ο χορός των αποκαλύψεων ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει: «Ξέρω ένα όνομα βόμβα για την επιτροπή του YFSF, τραγουδιστής που συζητάει και δεν είναι ο μάστορας. Γυναίκα θα είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη. Τον άντρα δεν μπορώ να τον πω».