Λιάγκας και Ηλιάκη απάντησαν στα «καρφιά» της Καινούργιου

«Ήταν λίγο ατυχές το παράδειγμα. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ αντίπαλη τηλεοπτικά με την Κατερίνα».

Ένα από τα θέματα που σχολίασαν οι συντελεστές του «Λόγω TiVis» στην πρεμιέρα, ήταν και η φωτογραφία που έβγαλαν μαζί ο Γιώργος Λιάγκας με τον Μάρκο Σεφερλή. Η φράση της Κατερίνας Καινούργιου για την κοινή εμφάνιση των δύο ανδρών ότι θα είναι «σαν να βγάζω εγώ φωτογραφία με την Ηλιάκη» έφτασε στο τραπέζι του «Πρωινό».

Ο Γιώργος «χτύπησε» την Κατερίνα λέγοντας: «Είπε ότι έγινε και κεντ(γ)ικιά! Ξέρεις, το να γίνεσαι κεντρικός δεν είναι πάντα καλό, γιατί την επόμενη μέρα ξυπνάς και έχεις το άγχος της τηλεθέασης. Όταν δεν είσαι κεντρικός δεν σε ενδιαφέρει, γιατί κρίνονται οι άλλοι. Καλή επιτυχία της εύχομαι εγώ, δεν το λέω για κακό». 

Η Μαρία Ηλιάκη από την πλευρά της, έδειξε με κάθε τρόπο ότι θέλει να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό. «Καταρχήν εγώ δεν αισθάνομαι ούτε Λιάγκας, ούτε Σεφερλής. Ήταν λίγο ατυχές το παράδειγμα. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ αντίπαλη τηλεοπτικά με την Κατερίνα. Είχαμε μια πολύ ωραία συνεργασία πέντε χρόνια, έληξε μια προσωπική σχέση, αυτό… Τώρα, να το αναφέρουμε συνέχεια, νομίζω ότι είναι και λίγο πια… Τι σχέση έχει η δική μου με την Κατερίνα και η σχέση του Λιάγκα με τον Σεφερλή. Για να το κλείσουμε το θέμα, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, δεν έχω βγει να πω κάτι, δεν έχω καμία κόντρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.