Λιάγκας: «Ήταν η κιτρινορόζ εποχή της τηλεόρασης. Την έχω υπηρετήσει»

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το ξέσπασμα του Μίλτου Μακρίδη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Με αφορμή τα όσα είπε ο Μίλτος Μακρίδης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο το Σάββατο το βράδυ στην εκπομπή «Μη χανόμαστε» της Ναταλίας Γερμανού, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο πόσο καλοί παρουσιαστές είναι και οι δύο, αλλά εν προκειμένω πως η στάση του Μίλτου Μακρίδη τον αδικεί, εξάλλου εκείνη την εποχή όπως είπε η τηλεόραση ήταν «κιτρινοροζ»…

Για τον Μίλτο Μακρίδη:
 «Ο Μακρίδης τώρα που τελείωσε την τηλεόραση εδώ και χρόνια με τι ασχολείται ο άνθρωπος; Πολύ ευφυής άνθρωπος και πολύ ταλαντούχος παρουσιαστής όμως θεωρώ ότι αυτό που έβγαλε χθες είναι αυτό που τον αδικεί και ως άνθρωπο. Δηλαδή τον θεωρώ μαζί με τον Μικρούτσικο, δύο από τους πολλούς ταλαντούχους παρουσιαστές. Εγώ τον θυμάμαι στον Παπαδάκη έβγαινε από τη Μεγάλη Βρετάνια και έλεγε τον καιρό. Το θέμα με τον Μακρίδη είναι, όταν είσαι εκτός ρε παιδί μου, το έχω ξαναπεί, είτε επειδή η τηλεόραση σε έχει βγάλει εκτός είτε επειδή δεν τα έχεις καταφέρει, είτε επειδή ήταν επιλογή σου, είναι λάθος να βγαίνεις και να βγάζεις κακίες. Δεν έχεις κανένα λόγο, βγες και πες αυτό μου αρέσει, αυτό δε μου αρέσει.»

Για την αυτοκτονία που ανέφερε ο παρουσιαστής:
«Εάν έχει, επειδή εγώ δε το θυμάμαι. Εγώ θυμάμαι να έχει αυτοκτονήσει άνθρωπος ξαναλέω στην εκπομπή της Ράγιου. Στου Μικρούτσικου δε θυμάμαι να είχε αυτοκτονήσει ρε παιδιά και στο τέλος τέλος ακόμα και έτσι να είναι, δεν ξέρω τι εμπλοκή είχε ο Μικρούτσικος, δηλαδή ο Μικρούτσικος τον οδήγησε στο να αυτοκτονήσει; Ήταν μια εποχή της τηλεόρασης, η οποία ήταν η κιτρινοροζ εποχή της τηλεόρασης. Εγώ την έχω υπηρετήσει. Δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω. Κι έχω κι εγώ μπει στα σκ@τ@ μέσα τότε.. Ήταν όμως όλη η τηλεόραση σε όλο τον κόσμο έτσι.»

//www.youtube.com/embed/91KhpHHnurA