Λιάγκας για Θεοδωρίδου: «Εντάξει ρε Νατάσα, νέα είσαι και φαίνεσαι»!

Νέος γύρος κόντρας: «Μπορεί αυτές τις σχέσεις που έχει με μικρότερους άντρες να την κρατάνε φρέσκια και νέα»...

Αναζωπύρωση της κόντρας του Γιώργου Λιάγκα και της Νατάσας Θεοδωρίδου είχαμε σήμερα μετά τις χθεσινές δηλώσεις της τραγουδίστριας για το «The Voice».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, στο Love Radio: «Είναι μια θέση που κρατώ και για άλλες προτάσεις που μου έγιναν για άλλα παιχνίδια. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε μια καρέκλα και να κρίνω έναν άνθρωπο. Καταρχήν  θεωρώ νέο τον εαυτό μου για να πω ότι έχω μια εμπειρία τρομερή. Είμαι νέος άνθρωπος για να καθίσω στην καρέκλα του κριτή».

Μάλιστα, η Νατάσα μίλησε και για τον τρόπο που κρίνουν οι καλλιτέχνες στο «The Voice» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η υπερβολή με νευριάζει. Έχεις απέναντι ένα παιδί που τρέμει σαν το ψάρι, τι του λες τι φωνάρα είσαι εσύ; Δεν διαφωνώ με αυτούς που το κάνουν. Αφού μπορούν και το κάνουν και νιώθουν συνεπείς, καλά κάνουν. Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου».

«Όσα δε φτάνει η αλεπού πετάει και πιάνει…», ήταν το πρώτο σχόλιο που ακούστηκε από το στόμα της Σάσας Σταμάτη.

Τα καλύτερα όμως, ήρθαν από τον Γιώργο Λιάγκα: «Πού το πάει πού το φέρνει η Νατάσα, πάντα στην ηλικία θα καταλήξει. Όλο αυτό το έκανε για να μας πει ότι είναι νέα. Εντάξει ρε Νατάσα νέα είσαι και φαίνεσαι. Μα τι άγχος πια, από πέρυσι που βγήκα εγώ και είπα ότι για την ηλικία της καλή είναι. Γιατί τι είπα; Πόσο είναι, σαράντα; Ποια είναι μεγαλύτερη η Ναταλία ή η Νατάσα; Μπορεί αυτές τις σχέσεις που έχει με μικρότερους άντρες να την κρατάνε φρέσκια και νέα»…

«Μόνο για το αν έχει κάνει πλαστικές λένε για τη Νατάσα, όχι για την ηλικία της…», ολοκλήρωσε η Σάσα.

//www.youtube.com/embed/IgKbjPlNrY0

Διαβάστε ακόμα:

Η Θεοδωρίδου μπήκε πριν ντυθεί – Την έσπρωχνε η Ελένη

Τι είπε ο Γ. Πρετεντέρης για την Ν. Θεοδωρίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων;

Ποια παρουσιάστρια νόμιζε ότι έβλεπε τον Παναγιώτη Πετράκη στη θέση της Νατάσας Θεοδωρίδου;

Λιάγκας: Ο Γρηγόρης πρέπει να βρει μια κοπελίτσα,όχι την Θεοδωρίδου