Λιάγκας για Μπογδάνο: «Τον έχει τρελάνει η δημοσιότητα»!

«Έχει πέσει θύμα αυτού που ο ίδιος καταγγέλλει»... Δείτε το βίντεο

Το σίριαλ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τις τηλεοπτικές του κόντρες δεν έχει τέλος και πλέον απασχολεί όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Μετά και από τη νέα κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου κι ενώ στο Πρωινό έπαιξαν τα σχετικά απόσπάσματα, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε:

«Έχει ένα ενδιαφέρον ως άνθρωπος, έχει κάποια μόρφωση… Έχει πέσει θύμα αυτού που ο ίδιος καταγγέλει. Η τηλεόραση είναι κρεατομηχανή και θέλει για να τραφεί φρέσκο αίμα. Ο Μπογδάνος είναι αυτό το φρέσκο αίμα που χρειάζεται η τηλεόραση. Τον έχουν πάρει όλες οι εκπομπές, αλλά έχει χάσει λίγο το μέτρο. Τον έχει τρελάνει η δημοσιότητα»! 

Ο Γιώργος συνέχισε υποστηρίζοντας την Κατερίνα Καινούργιου: «Πρέπει να πάει (ο Μπογδάνος) στον Μαλέλη τον φίλο μου και να του πει «Σταμάτη, το κανάλι από που βγάζει λεφτά, από την ενημέρωση ή την ψυχαγωγία»; Να του πει και ο Μαλέλης «από την ψυχαγωγία». Άρα γι’ αυτό τα κανάλια έχουν ψυχαγωγικές εκπομπές για να βγάζουν λεφτά και γι’ αυτό ακριβώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητο να ξέρουν πυρηνική φυσική για να είναι στην τηλεόραση. Αν είναι όμορφοι, έχουν μια γνώμη και τους βλέπει ο κόσμος, κάνουν ψυχαγωγία. 

//www.youtube.com/embed/QrN1X30k2Rg

Διαβάστε ακόμα:

Μπογδάνος: «Η Καινούργιου είναι πνευματικά ανοχύρωτη»

Κατερίνα Καινούργιου για Μπογδάνο:« Είναι αγενής, αδαής και απαράδεκτος»