Λιάγκας για Ηλιάκη – Πουνέντη: «Είχα μιλήσει με στελέχη του καναλιού και μου είχαν πει ότι…»

Τι είπε η Μαίρη Συνατσάκη για τη συνομιλία που είχε με την Μαρία Ηλιάκη;

Το κόψιμο της εκπομπής «Αυτά είναι» από τον ΣΚΑΪ, σχολίασαν οι παρουσιαστές του «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει πως η απόφαση είχε ληφθεί στο κανάλι πριν τις γιορτές.

«Εγώ θα σας δώσω το δικό μου ρεπορτάζ, ήταν μια απόφαση που είχε ληφθεί από το κανάλι πριν από τις γιορτές. Ήταν μια οριστική απόφαση.Εγώ είχα μιλήσει με στελέχη του καναλιού και μου είχαν πει ότι έχουμε αποφασίσει να κόψουμε τη συγκεκριμένη εκπομπή. Όπως καταλαβαίνετε δε το είχα πει πουθενά γιατί καμια φορά αυτά αλλάζουν. Δεν ήταν ευχαριστημένο το κανάι απο τα νούμερα της εκπομπής αλλά και από το στυλ της εκπομπής. Στον ΣΚΑΪ αυτό που πάει καλά είναι σταθερά ο Αυτιάς, ο Χατζής που κάνει συνεντεύξεις με πολιτικούς τώρα προεκλογικά και βέβαια στο καθημερινό πρόγραμμα το μόνο που πάει καλά είναι το κόνσεπτ του Ζουγανέλη. Τα άλλα προγράμματα δέχονται μια μεγάλη πίεση. Πάει καλά και το πρωινό με τους Λυριτζή και Οικονόμου».

Η Μαίρη Συνατσάκη με τη σειρά της μετέφερε τις ανησυχίες της Μαρίας Ηλιάκη με την οποία μίλησε: «Εγώ μίλησα λίγο με τη Μαρία η οποία είναι πολύ αγχωμένη για το τι θα γίνει και με τους συνεργάτες της εκπομπής, κάποιους από αυτούς τους διάλεξε η ίδια και τους έφερε στο κανάλι. Αλλά το θέμα είναι πως αν θες να στηρίξεις λίγο την ψυχαγωγία δεν θέλει λίγο χρόνο αυτό;»

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό για το τέλος του «Αυτά είναι»:
//www.youtube.com/embed/zaOqQmCgbcI