Λιάγκας για Αναστασιάδη: «Έκανε θέμα εκ του μη όντος»

Τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και τα όσα ειπώθηκαν για την φωτογράφιση της Φαίης Σκορδά με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, το γυμνό μοντέλο.

Ήταν πριν από περίπου δέκα μέρες όταν η Φαίη Σκορδά είχε γίνει έξαλλη με την προβολή της φωτογράφισής της με γυμνό μοντέλο, μέσα από την ίδια της την εκπομπή. Ο Γιώργος Λιάγκας επεμένε να παίξουν τις φωτογραφίες για να μην ειπωθεί ότι ζηλεύει, ενώ την ίδια ώρα, το πάνελ του Πρωινό mou έκανε καυστικά σχόλια.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Θέμος Αναστασιάδης κάλεσε το μοντέλο της φωτογράφισης, Θοδωρή Θεοδωρόπουλο για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες. Το μοντέλο αποκάλυψε πως φορούσε μόνο το εσώρουχό του όταν φωτογραφήθηκε με την Φαίη, με αποτέλεσμα οι παρουσιαστές του ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ να συνεχίσουν την πλάκα.

Πριν από λίγο, η Σάσα Σταμάτη έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή και μετά το τέλος του, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τα εξής: «Μου έκανε εντύπωση το reflex των ανθρώπων που κλείνουν καλεσμένους στον Θέμο, που χωρίς να κλείσει τον πρωταγωνιστή του θέματος που είναι η Φαίη, έκλεισε έναν άνθρωπο που δεν είναι αυτό κι έκανε θέμα εκ του μη όντος. Μπράβο τους γιατί είναι πολύ καλή εκπομπή. Δημοσιογραφικά εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση. Έχει φοβερό reflex στην επιλογή καλεσμένων ο Θέμος Αναστασιάδης και αντανακλαστικά. Μέρος της επιτυχίας του είναι αυτό το πράγμα. Τώρα έπιασε ένα θέμα για να κάνει πλάκα και μπράβο που πιάσανε το θέμα όπως το πιάσανε. Αυτό μου έκανε εντύπωση. Την πλάκα τη δεχόμαστε».

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/N2iGLp8glE4

Διαβάστε ακόμα:

Το μοντέλο που ζήλεψε ο Λιάγκας από τη φωτογράφιση με την Σκορδά αποκαλύπτει…

Έξαλλη η Σκορδά, δεν ήθελε να παίξουν φωτογραφίες της! «Δε λέτε κάτι για το πήδημα»!