Λιάγκας: «Είναι η τελευταία χρονιά που θα συνυπάρχουμε τηλεοπτικά με τη Φαίη”

Βίντεο: ο παρουσιαστής μιλάει για τα τηλεοπτικά τους σχέδια με τη Φαίη και αποκαλύπτει ότι δεν έχουν ακόμη υπογράψει με το κανάλι.

Στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Πολύ Μπλα Μπλα” άνοιξε τα χαρτιά του ο παρουσιαστής του «Πρωινού MOU” και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα αναφορικά με τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή, την τηλεοπτική του συνύπαρξη του με τη σύζυγό του Φαίη, το συμβόλαιο τους, αλλά και για όλα όσα κατά καιρούς έχει σχολιάσει – με τον χαρακτηριστικό αυθορμητισμό του- για πρόσωπα και καταστάσεις! 

Έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε ότι: «Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που συνυπάρχουμε τηλεοπτικά με τη Φαίη. Έχουμε εξηγήσει και στο Mega ότι μετά και την φετινή σεζόν, θέλουμε να κάνουμε καθένας διαφορετικά πράγματα. Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα δικά μας. Αν έχουμε μέχρι τότε τηλεοπτική αξία, το Mega θα μας προτείνει κάτι άλλο.” Όσο για τις υπογραφές: «Υπαρχει προφορική συμφωνία με το κανάλι, αλλά δεν έχουμε υπογράψει ακόμα!” 

Ο παρουσιαστής απάντησε ακόμα για την κόντρα που του καταλογίζουν με την Ευγενία Μανωλίδου λέγοντας ότι ‘”δεν τα έχω χαλάσει μαζί της” , χαρακτήρισε την Ελένη Μενεγάκη «brand” που «αξίζει τα  λεφτά της” τονίζοντας μάλιστα ότι «εγώ τόσα λεφτά δεν τα έχω δει ούτε με κυάλια!”, ενώ δεν απέκλεισε την επιστροφή της Σάσα Σταμάτη στο «Πρωινό MOU” επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο ίδιος και η Φαίη θα το εισηγηθούν στο κανάλι.  

Δείτε το απόσπασμα: