Λιάγκας – Αρναούτογλου έλυσαν on camera τις διαφορές τους! Λιάγκας: «Όταν πήγα στο MEGA …»

«Κάποια στιγμή με είχες καλέσει στο πρωινό αν θυμάσαι...»

Ποδαρικό στο «2night Show» έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και κάθισε στην πολυθρόνα απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για όλα. Οι δύο παρουσιαστές έλυσαν on camera τις διαφορές τους και ξεκαθάρισαν αν τελικά υφίσταται κάποια κόντρα μεταξύ τους. Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τι τον είχε πειράξει από την εποχή που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρωινό, αλλά και πως στη συνέχεια όταν ανέλαβε το πρωινό του MEGA έπρεπε να «σκοτώσει» το φάντασμα του παρουσιαστή.

«Κάποια στιγμή με είχες καλέσει στο πρωινό αν θυμάσαι, έλεγα τότε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και ενώ με είχατε προετοιμάσει, κάτι έγινε, κάτι διοικητικό του STAR και με πήρες εσύ ο ίδιος πολύ ευγενικά και μου το ακύρωσες. Εγώ παρεξηγήθηκα, λέω δεν αξίζω ρε παιδί μου να πάω, γιατί ήσουν τότε ο Αρναούτογλου που έκανε το πρωινό με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έλεγα «τι δε του άρεσε», δηλαδή για να με ακυρώσει τελευταία στιγμή κάτι έγινε.

Δεν ήταν από εμένα, επειδή έζησες πως είναι στα κανάλια να λες «θα φέρω αυτόν» και εμφανίζεται μία «μαγική» κουβέντα «μη τον φέρετε αυτόν»

Όταν πήγα στο MEGA έπρεπε να «σκοτώσω» το φάντασμα Αρναούτογλου γιατί τα πρωινά μεταξύ εσού και εμού με την Φαίη, ήταν αποτυχημένα πρωινά, δεν είχαν κάνει επιτυχία στο MEGA. Άρα έπρεπε να «σκοτώσω» το φάντασμα σου στα πλατό, όλοι μιλάγαν για τον Αρναούτογλου. Αν μια ομάδα δε δουλέψει για σένα και λένε πόσο καλός ήταν ο Αρναούτογλου και πόσο μαλ… ο Λιάγκας είσαι αποτυχημένος, έπρεπε να το «σκοτώσω» αυτό, αλλά δεν ήθελα να σκοτώσω εσένα γιατί ξέρεις ότι σε εκτιμώ. Ήθελα να σκοτώσω το φάντασμα σου, αλλά δεν είχαμε ποτέ καμία κόντρα.»

https://www.youtube.com/embed/WdCgdbQAqbc

Από την κουβέντα τους δεν έλειψε και η αναφορά στον περσινό τηλεοπτικό του αντίπαλο Μάρκο Σεφερλή, αλλά και την ανατροπή που έγινε στα νούμερα τηλεθέασης…

«Θεωρώ ότι επειδή κάνουν πολύ κακό οι γύρω μας, ότι του φούσκωσαν λίγο τα μυαλά τις πρώτες μια δυο βδομάδες και έκανε δηλώσεις που θεωρώ ότι τον αδίκησαν. Τι πιστεύω ότι έκανε λάθος ο Μάρκος, ότι του φουσκώσαν τα μυαλιά ότι ξαφνικά έγινε ο βασιλιάς, δεν έχει κι ο άνθρωπος την εμπειρία της τηλεόρασης κι έκανε κάποια σχόλια και κάποιες συνεντεύξεις που ήταν λάθος. Είχε τις φωτογραφίες όλων όσων περάσαν από το πρωινό, είχε εσένα είχε εμένα, και λέει, για χιούμορ βέβαια «Όλοι είστε ευχαριστημένοι, Γρηγόρη είμαι φοβερός, εκτός από εσάς τους δύο που λυπάστε», δεν το λες αυτό. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ δήλωση εναντίον ανθρώπου που είναι απέναντι. Θεωρώ λοιπόν ότι έκανε κάποιες ατυχείς δηλώσεις και ότι μετά τον βάλαν σε ένα κουτάκι που έπρεπε να φύγει από αυτό που ξέρει καλά, δηλαδή την ψυχαγωγία, το παιχνίδι και να κάνει σχόλιο συνεντεύξεις, ε δεν το έχει αυτό, εκεί είμαι καλύτερος. Και η Φαίη είναι καλύτερη στα γυναικεία θέματα, δεν μπόρεσε η Έλενα να ανταπεξέλθει στα γυναικεία θέματα, θεωρώ ότι μετά τη Μενεγάκη, πραγματικά η Φαίη είναι η δεύτερη γυναίκα που έχουν αγαπήσει τόσο πολύ οι Ελληνίδες και τους μιλάει στην καρδιά τους.»