Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Τον φοβήθηκα τον Gordon Ramsay…»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

"Ο Γιάννης Λουκάκος είχε πάρει το αεροπλάνο, είχε έρθει να κάνει ψυχολογικό support".

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο νέος κριτής του MasterChef, ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα τηλεοπτική του πορεία στο reality μαγειρικής του Star. Ο σεφ έχει μεγάλη ιστορία στις κουζίνες με όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Η «θητεία» του στο εστιατόριο του Gordon Ramsay, για παράδειγμα, ήταν μια ιδιαίτερη για τον ίδιο περίοδος.

[dfp_ads id=236982]

«Μου άρεσε πολύ η μαγειρική και ήθελα να πάω στο Λονδίνο για να δω γιατί εκεί είναι καλύτεροι από εμάς. Μόλις είχα φύγει από τον Λουκάκο και τον είχα πάρει και του είχα πει ότι δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα. Ο Γιάννης είχε πάρει το αεροπλάνο, είχε έρθει να κάνει ψυχολογικό support και μου λέει «κάτσε, είναι νωρίς για να φύγεις ακόμα».

Οι κουζίνες στο Λονδίνο είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα, δεν είναι όπως στις άλλες χώρες, είναι λίγο σκληρές, αλλά πηγαίνεις για έναν σκοπό αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πας να ταλαιπωρηθείς. Για να πας πρέπει να σου αρέσει πολύ η μαγειρική.

Τον φοβήθηκα τον Gordon Ramsay όταν τον είδα, προφανώς. Όταν πηγαίνεις σε κάποιο μαγαζί να δουλέψεις, πηγαίνεις για να πάρεις γνώση, το γύρω γύρω δεν σε απασχολεί. Αν είσαι προσηλωμένος εκεί είναι λίγο πιο εύκολο».

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef εδώ…