Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Το ατύχημα για εμένα ήταν μια ευλογημένη στιγμή»

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

"Όταν έγινε, υπήρχαν διάφορα πράγματα που με πίεζαν κι ήταν σαν να μου λέει κάποιος κάτσε αγορίνα μου στο κρεβατάκι σου, ξεκουράσου και βάλε τα μέλη σου στην σειρά για να περπατήσεις ξανά" ανέφερε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη μίλησε σε συνέντευξή του ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος έδειξε τις ασχολίες του στο νέο του σπίτι ενώ αναφέρθηκε και στο ατύχημα που είχε πριν από δύο χρόνια λέγοντας τι του έμαθε.

«Η ανάγκη που έχει δημιουργηθεί σε όλον τον κόσμο με τον κορονοϊό, μας οδηγεί σε διάφορες καταστάσεις. Εμένα μου επέτρεψε να βρεθώ εδώ πέρα και να φυλάω κάποια χρήματα στην τσέπη μου. Η γλώσσα του σύμπαντος είναι και μαζί και μόνος. Η μοναχικότητα δεν πρέπει να μας τρομάζει. Είναι ένα εργαλείο για να βρεθούμε ανάμεσα σε κόσμο.»

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης πρόσθεσε: «Δεν ήταν ο λόγος το ατύχημα που με έκανε να έρθω εδώ. Όταν έγινε, υπήρχαν διάφορα πράγματα που με πίεζαν κι ήταν σαν να μου λέει κάποιος κάτσε αγορίνα μου στο κρεβατάκι σου, ξεκουράσου και βάλε τα μέλη σου στην σειρά για να περπατήσεις ξανά. Ήταν μια ευλογημένη στιγμή.»