Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Για να μην πάω φαντάρος πήγα στη δραματική και με κράτησε ο Κούρκουλος»

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

" Πήγα, έδωσα εξετάσεις για πλάκα και πέρασα" εξομολογήθηκε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Εβελίνα Νύκτα την Πέμπτη με αφορμή τη νέα σειρά του OPEN, «Έρωτας φυγάς». Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στην απρόσμενη ενασχόληση με την υποκριτική, τα όρια που χρειάζεται να θέτεις στις συνεργασίες και τις προτάσεις για ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βρέθηκα τυχαία στη δραματική σχολή για να μην πάω φαντάρος. Πήγα, έδωσα εξετάσεις για πλάκα και πέρασα. Εκεί όμως κατάλαβα πως δεν μου αρέσει και ήθελα να φύγω αλλά με κράτησε ο Νίκος Κούρκουλος».

«Δεν είμαι ένας τύπος που οτιδήποτε και αν γίνει θα κάτσω και θα υπομείνω καταστάσεις προς χάριν της χαράς κάποιου άλλου. Το έχει αποδείξει και η πορεία μου. Εγώ αναζητώ την χαρά μου μαζί με την χαρά όλων. Όταν λοιπόν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την εξέλιξη, την αναβάθμιση και να γινόμαστε καλύτεροι, εγώ σε πρώτη φάση αποχωρώ. Σε δεύτερξ φάση με τα χρόνια έχω αρχίσει να το συζητάω. Σε τρίτη φάση, όταν δεν βρεθεί λύση, χαιρετώ».

«Μου έχουν κάνει πρότασει να πάω σε ριάλιτι πολλές φορές. Έξι με εφτά φορές, όπως και στο φετινό Survivor. Γνώριζαν όμως πάντα με ποιον τρόπο να μου μιλήσουν γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά είναι και σίγουρο ότι σε μια δύσκολη συνθήκη θα μπορούσα να το κάνω»  συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.