Λεωνίδας Κακούρης: Τι τέλος θα έδινε στον Δούκα από τις Άγριες Μέλισσες;

Λεωνίδας Κακούρης

Όσα ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης σε συνέντευξή του.

Ο Λεωνίδας Κακούρης πέρασε το κατώφλι του The 2night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός πως ολοκληρώνονται οι Άγριες Μέλισσες και το τέλος που θα ήθελε για το ρόλο του ως Δούκα Σεβαστό.

«Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα το συνέχιζα γιατί έχει να κάνει και με το υπόλοιπο σενάριο. Παρόλα αυτά θα ήθελα για τον Δούκα να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεών του, τι πόνο προκάλεσε και πήρε και πως θα μπορέσει να το καταλάβει στο τέλος» ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Ο Δούκας είχε χτίσει ένα δικό του κώδικα τιμής πολύ συγκεκριμένο όπου ήταν δικαστής κι άρχων αυτός. Οπότε τα έκανε όλα σωστά. Γιατί η κοινωνία είναι άδικη και πρέπει να είσαι σκληρός για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Τι θα πει είναι κακός; Εκτός αν είναι ψυχασθενικός. Αγάπησα τον Δούκα Σεβαστό γιατί είναι ένας ήρωας και χαρακτήρας που έχει πάρα πολύ ψωμί. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος της σειράς, δεν έχουμε πάρει τα τελευταία 25 επεισόδια. Πιστεύω ότι ο Δούκας με έναν τρόπο θα πληρώσει και από κάτι που δεν το περίμενε. Πρέπει να πληρώσει» σημείωσε ο Λεωνίδας Κακούρης.