Λεωνίδας Κακούρης: «Στο Μαύρο Ρόδο ο Θέμης Καστρινός θα ξαναβρεθεί στη Μονή»

Λεωνίδας Κακούρης

"Η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν ξέρουμε τι θα του φέρει" ομολογεί ο Λεωνίδας Κακούρης.

Με αφορμή τη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο βρέθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ, την κόντρα των γονιών με τα παιδιά τους αλλά και την ερωτική έλξη ανάμεσα σε διαφορετικούς ανθρώπους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν στα παιδιά πας κόντρα σε κάτι, εκείνα πάνε πιο βαθιά γιατί είναι η φύση τους τέτοια. Είναι η ηλικία και είναι και τα όρια που ψάχνουν. Όπως και η σχέση μας, η οποία θα δοκιμαστεί ανάμεσα σε γονιό και παιδί. Δοκιμάζεται και είναι σαν τις πρόβες, που λέμε, για να βγουν μετά στον έξω κόσμο. Θα τις κάνεις με τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σου, ακόμα και αν δεν το ξέρεις θα το καταλάβεις αργότερα μεγαλώνοντας».

«Η έλξη δύο ανθρώπων μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που φέρει ο καθένας, είτε ως χαρακτήρας, είτε ως επάγγελμα» πρόσθεσε, επίσης, ο πρωταγωνιστής για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά. «Όσο μπορώ να καταλάβω τον Θέμη, την έχει ζήσει τη ζωή του. Είναι ένας άνθρωπος πολύ χορτάτος. Τώρα περνάει πολύ δύσκολα γιατί έχασε μία γυναίκα και θεωρεί πως υπεύθυνος είναι αυτός. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν ξέρουμε τι θα του φέρει. Εάν θα είναι για καλό ή για κακό»

Αναφορικά με τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ εξηγεί πως ως πατέρας έχει το άγχος μήπως ο γιος του επηρεαστεί και παραπλανηθεί από έναν έρωτα που μοιάζει ανεκπλήρωτος, ωστόσο δεν γνωρίζει κατά πόσο θα παρέμβει στη σχέση των δύο ηρώων.

Αναφορικά με τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ  στο Μαύρο Ρόδο, ο Λεωνίδας Κακούρης εξήγησε πως ως πατέρας έχει το άγχος μήπως ο γιος του επηρεαστεί και παραπλανηθεί από έναν έρωτα που μοιάζει ανεκπλήρωτος, ωστόσο δεν γνωρίζει κατά πόσο θα παρέμβει στη σχέση των δύο ηρώων. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Θέμης Καστρινός θα βρεθεί εκ νέου στη Μονή!