Λεωνίδας Κακούρης: «Στις Άγριες Μέλισσες δεν θα έχουμε πια χωράφια και δολοφονίες»

Λεωνίδας Κακούρης

"Φέτος αισθάνομαι ότι θα ξεκινήσει μια άλλη σειρά. Αν ξεχάσουμε τι είχε συμβεί τα δύο χρόνια, εάν πιάναμε τους ήρωες από εδώ που βρίσκονται σήμερα θα ήταν μια άλλη σειρά" αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στην κάμερα του Love It και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στο μέλλον του Δούκα Σεβαστού καθώς και τις πολλές αλλαγές που έρχονται στο Διαφάνι την τρίτη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως το Διαφάνι στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες δεν θα σταματήσει να υπάρχει. Θα υπάρχει απλώς θα μπει σε μια άλλη εποχή και με άλλα πρόσωπα στις πολύ σημαντικές θέσεις. Φέτος αισθάνομαι ότι θα ξεκινήσει μια άλλη σειρά. Αν ξεχάσουμε τι είχε συμβεί τα δύο χρόνια, εάν πιάναμε τους ήρωες από εδώ που βρίσκονται σήμερα θα ήταν μια άλλη σειρά. Δεν έχουμε πια χωράφια, δεν έχουμε πια τις δολοφονίες. Αυτά έχουν μείνει στο παρελθόν».

«Ο Δούκας έχει μια καλή πλευρά απλώς υπήρξε και αυτός κακοποιημένος στην παιδική του ηλικία και μεγαλωμένος με εντελώς λάθος τρόπο. Τον οποίο και ακολούθησε να εφαρμόζει και στα δικά του παιδιά. Για αυτό και έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με έναν τρόπο» πρόσθεσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Στηρίζεται πάνω στο δεκανίκι του, την Μυρσίνη και προχωρά».

Στην ίδια συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για τον συνδυασμό καλοκαιρινής εργασίας και διακοπών.