Λεωνίδας Κακούρης: «Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι αυτό που ενσάρκωνα στις Άγριες Μέλισσες»

Λεωνίδας Κακούρης

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά που αγαπήθηκε πάρα πολύ και αυτό δεν γίνεται συχνά στην τηλεόραση», λέει ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο Λεωνίδας Κακούρης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία με τον γιο του, τη Λάμψη, τις Άγριες Μέλισσες και το Maestro.

«Έχω την τύχη να παίζω στο θέατρο με τον γιο μου, είναι από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην πορεία μου. Ο γιος μου ήταν αρνητικός στο να παίξει μαζί μου στο θέατρο, αλλά άλλαξε γνώμη όταν του είπα ότι θα πληρωθεί. Ήμουν κι εγώ ένα χαρούμενο παιδί, μου άρεσε να κάνω πράγματα που είχαν σχέση με το θέατρο», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο Λεωνίδας Κακούρης είπε στη συνέχεια: «Η εποχή της Λάμψης ήταν μια άλλη εποχή και σε επίπεδο μυθοπλασίας και οικονομικών απολαβών. Ήταν εξαιρετικά τα χρήματα εκείνες τις εποχές, ήταν οι… παχιές αγελάδες. Οι Άγριες Μέλισσες έχουν ξεχωριστή θέση στην καριέρα μου. Είναι μια σειρά που αγαπήθηκε πάρα πολύ και αυτό δεν γίνεται συχνά στην τηλεόραση.

Είναι μια σειρά που θα την κουβαλάω. Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι αυτό που ενσάρκωνα στις Άγριες Μέλισσες, ένας σκληρός και αδέκαστος άνθρωπος. Μάλλον έκανα καλά τη δουλειά μου. Δεν μπορούμε να ορίσουμε τις επιτυχίες γιατί οι Έλληνες ηθοποιοί δουλεύουμε σε αντίξοες συνθήκες».

Κλείνοντας, ο Λεωνίδας Κακούρης απάντησε: «Το Maestro είναι άξιο συγχαρητηρίων. Μακάρι να ανοίξει το δρόμο και για άλλες ελληνικές σειρές».