«Λένε για μένα ότι είμαι εκατομμυριούχος, ότι μπήκα στο GNTM επειδή έχω θείο στο Star»

GNTM

«Τότε, γιατί δεν βγήκα νικητής στο GNTM;».

Στη Φωλιά των Κου Κου έδωσε συνέντευξη ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM. Το νεαρό μοντέλο μίλησε για τα επαγγελματικά του μετά το παιχνίδι, αλλά και τις φήμες που έχει ακούσει για τον εαυτό του.

«Είναι τέλειο να φωτογραφίζομαι επαγγελματικά, γιατί ουσιαστικά μπήκα στο GNTM γι’ αυτό το σκοπό. Το μόντελινγκ είναι για μένα επάγγελμα και χόμπι. Έχασα μια δουλειά στο Λονδίνο λόγω κορονοϊού. Με έχουν καλέσει και στο Παρίσι τον Φεβρουάριο, θα δούμε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία το Madwalk, ήταν η πρώτη μου επαγγελματική πασαρέλα, αλλά θα ήθελα να έχει κόσμο.

Θα δώσω εξεταστική, αλλά δεν έχω λιώσει στο διάβασμα. Δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Έχω βάλει περισσότερο το μόντελινγκ στη ζωή μου γιατί είναι κάτι που αγαπώ και έχει και ημερομηνία λήξης. Σπουδάζω επιστήμη οίνου, αμπέλων και ποτών στην Αθήνα.

Έχω ακούσει για μένα ότι είμαι εκατομμυριούχος. Έλεγαν, όταν ήμουν στο παιχνίδι, ότι έχω κονέ στο Star, έναν θείο μου. Παιδιά, γιατί δεν βγήκα τότε; Έχω ακούσει πολλά. Είμαι απλά ένα παιδί που ζω μια φυσιολογική ζωή», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Αθανασόπουλος.