Λένα Παπαληγούρα: Οι συμβουλές του Μουτσινά για το Instagram – «Όχι κορίτσι μου, όχι…»

Λένα Παπαληγούρα

"Παιδιά, είναι πολύ δύσκολο..."

Την Λένα Παπαληγούρα φιλοξένησε την Παρασκευή ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι».

Η γλυκιά ηθοποιός και νέα μανούλα μίλησε, μέσα σε όλα, για τον έγγαμο βίο με τον καλό της Άκη Πόντο, το πρώτο διάστημα με το αγγελούδι της αλλά και τις… πρώτες μέρες στον κόσμο του Instagram!

«Σε παρακολουθώ, όσο μπορώ, στην εκπομπή γιατί έχω και ένα μωρό στο σπίτι…» είπε χαρακτηριστικά η Λένα Παπαληγούρα στο Νίκο Μουτσινά ενώ ακολούθησε το χιούμορ του παρουσιαστή για την ηλικία των 22 ετών, που επιθυμεί να δηλώνει, λέγοντας και εκείνη με χαμόγελο πως είναι «15 ετών».

Επίσης, η ηθοποιός παραδέχθηκε πως δεν ήταν στα άμεσα πλάνα της ο ερχομός ενός παιδιού καθώς «πρώτα ήρθε ο άνθρωπος και εκείνος τα έφερε αυτά… Ήμασταν δύο χρόνια μαζί…»

«Μια κολλητή μου φίλη, της οποίας βάφτισα την κόρη, είχε γεννήσει λίγο καιρό πριν και με βοήθησε το πρώτο διάστημα αλλά είχα και την τύχη και την επιλογή να καθίσω έξι μήνες. Οπότε το έζησα με λιγότερο άγχος. Ήταν φανταστικά και τώρα που πάει να περπατήσει, τρελαίνομαι…» δήλωσε.

Όσον αφορά, δε, στα πειράγματα του Νίκου για τη σχέση με το Instagram, η Λένα Παπαληγούρα σημείωσε χαμογελώντας:  «Παιδιά, είναι πολύ δύσκολο… Είχα πάρει τον Δημήτρη Μωθοναίο τηλέφωνο και του λέω «Δημήτρη, τι είναι αυτό με το hashtag;»… Έλεος μου λέει, που ζεις…»