Λένα Παπαληγούρα: «Ανατράπηκε όλο αυτό, σαν όλα να ξανασυστήνονται από την αρχή»

Λένα Παπαληγούρα

"Δεν θα γύριζα στη ζωή μου πριν, γιατί μου φαίνεται... πλήξη" παραδέχθηκε η Λένα Παπαληγούρα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λένα Παπαληγούρα στη Τζένη Θεωνά όταν βρέθηκε καλεσμένη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την αλλαγή που έφερε στην καθημερινότητα της ο ερχομός των παιδιών της αλλά και την βαρετή ζωή, όπως την χαρακτήρισε, πριν από αυτά.

Ειδικότερα, η Λένα Παπαληγούρα εξομολογήθηκε πως «τα παιδιά με μετακίνησαν πάρα πολύ υπαρξιακά. Σίγουρα, νομίζω ότι με μετακίνησαν. Ίσως να συνέπεσαν και με την εποχή της πανδημίας, που νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο αυτό και κάπως επανεκτίμησα και τον προσωπικό χρόνο και την σημασία των πραγμάτων και ορισμένα πράγματα που τα είχα στο μυαλό μου σαν δεδομένα. Ανατράπηκε όλο αυτό και ήταν σαν όλα να ξανασυστήνονται από την αρχή».

«Νομίζω ότι τα παιδιά μου έδωσαν πολύ περισσότερο φως και λόγους για να είμαι χαρούμενη επί της ουσίας και πιο ελεύθερη. Δηλαδή παλιά νομίζω ότι ήμουν πιο ελεύθερηστη σκηνή απ’ ότι στη ζωή μου. Με τα παιδιά, όμως, έχει αλλάξει αυτό».

«Δεν θα γύριζα στη ζωή μου πριν, γιατί μου φαίνεται… πλήξη η ζωή πριν από τον Άκη. Αυτό που μου λείπει πραγματικά είναι ο ύπνος γιατί αισθάνομαι ότι έχω ένα μόνιμο hangover εδώ και τέσσερα χρόνια. Επίσης, μου λείπει και λίγο ο προσωπικός χρόνος με τον Άκη να είμαστε κάπως χαλαρά χωρίς να πούμε ότι έχουμε δυο ώρες μόνο» πρόσθεσε, ακόμα, η Λένα Παπαληγούρα στο μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.