Λένα Μαντά: «Είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε, πρέπει να το βουλώνουμε»

Λένα Μεντά

"Όταν άρχισαν οι χημειοθεραπείες, έφυγαν τα μαλλιά. Όταν σταμάτησα τις χημειοθεραπείες, θυμάμαι πως η γιατρός μού είχε πει πως τα μαλλιά θα βγούνε με θυμό" δήλωσε η Λένα Μαντά.

Με αφορμή τη δική της περιπέτεια με τις χημειοθεραπείες, η Λένα Μαντά τόνισε στο Στούντιο 4 ότι δεν πρέπει να κρίνουμε γιατί ο κάθε άνθρωπος κουβαλά τη δική του ιστορία.

«Είχα πολλά μαύρα μαλλιά. Όταν άρχισαν οι χημειοθεραπείες, έφυγαν τα μαλλιά. Όταν σταμάτησα τις χημειοθεραπείες, θυμάμαι πως η γιατρός μού είχε πει πως τα μαλλιά θα βγούνε με θυμό. Πραγματικά έβγαιναν γκρι και πολύ σγουρά. Κάποια στιγμή όταν επιτράπηκε να τα βάψω, μετά από τρεις μήνες, πήγα στην κομμώτρια και της είπα να τα βάψουμε κόκκινα… Μου είπε η Νάνσυ, φαντάσου να δούμε μία γυναίκα, που δεν είναι στην πρώτη νεότητα με ένα τέτοιο μαλλί» είπε η Λένα Μαντά.

«Είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε και πρέπει να το βουλώνουμε κάποιες στιγμές. Δεν μπορώ να βρω άλλο ρήμα. Δεν είναι μόνο για εμάς τους ενήλικες αλλά και τι περνάμε στα παιδιά μας.» συμπλήρωσε η Λένα Μαντά.