Λένα Μαντά: «Εάν ήμουν σε εκπομπή θα έκανα ζημιά στο κανάλι»

Λένα Μαντά
Όσα εκμυστηρεύτηκε η Λένα Μαντά στην Κατερίνα Καινούργιου.

Είναι πολύ επικοινωνιακή και τα βιβλία τους κάνουν χρυσές πωλήσεις με φανατικό κοινό. Ωστόσο, η Λένα Μαντά βρίσκει δύσκολο να μετέφερε τις απόψεις τις σε κάποια εκπομπή. «Νομίζω ότι επειδή σε πάρα πολλές απόψεις είμαι αιρετική, θα έκανα ζημιά στο κανάλι. Γιατί θα έλεγα άλλα από αυτά που περίμενε ο κόσμος να ακούσει. Βλέπω την εκπομπή σας το πρωί, πάρα πολλές φορές λέω «εδώ νομίζω θα γινόμουν αντιπαθητική» είπε στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης.

Συγκλονίζει η Λένα Μαντά: «Ο άντρας μου έμεινε νεκρός στο χειρουργικό τραπέζι για μια ώρα»

Ο λόγος; «Γιατί δεν μου αρέσει να λέω στον άλλον αυτά που θέλει να ακούσει. Το θέλει ο τηλεθεατής; Το αντέχει; Είναι δύσκολο. Δεν είναι θέμα εξυπνάδας, είναι θέμα πόνου.»

«Δεν είναι εύκολο να έχεις έναν άνθρωπο να σου λέει τα λάθη σου, θέλει πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής για να το δεχτείς, για αυτό και δεν έχω πολλούς φίλους. Δεν με αντέχει πολύς κόσμος, το λέω και το πιστεύω. Αυτοί που με ξέρουν αν με δουν σε μια συζήτηση σε παρέα, αν με δουν να συμφωνώ με τον συνομιλητή μου γελάνε, γιατί ξέρουν ότι οι απέναντι μου δεν με ενδιαφέρουν καθόλου και δεν αδειάζω το κεφάλι μου να γεμίσω το δικό τους για κανένα λόγο. Αν με δουν να κοπανιέμαι ή να θυμώνω ή να φωνάζω ή να χρησιμοποιώ πολύ σκληρές λέξεις, τότε ξέρουν ότι αγαπώ πάρα πολύ αυτόν που είναι απέναντι μου» συμπλήρωσε η Λένα Μαντά.