Λένα Δροσάκη: «Υπάρχει ένας εκνευρισμός μετά τη γέννηση του γιου μας»

Λένα Δροσάκη

"Εγώ πήρα 30 κιλά. Το ευχαριστήθηκα! Γέννησα με καισαρική γιατί υπήρξε μια ανωμαλία λόγω μάλλον των πολλών κιλών που πήρα απότομα", εξομολογείται η Λένα Δροσάκη.

Η Λένα Δροσάκη μίλησε στην εκπομπή Love it και την Μάρτζυ Λαζάρου για τη ζωή με τον γιο της, τον έρωτα της για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και πώς το μωρό τους άλλαξε την καθημερινότητα.

«Είναι ένα συναίσθημα που δεν το φαντάζεσαι. Δηλαδή και τώρα που το βιώνω δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω απόλυτα. Υπάρχει αγωνία για τις πολύ βασικές ανάγκες.

Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος είχα πέσει κάτω, έκλαιγα, γελούσα, είχα αγωνία πως θα το πω στον Αλέξανδρο. Είχε γενική πρεμιέρα για μια παράσταση κι έλεγα να τον περιμένω, να του στείλω μήνυμα… Δεν άντεχα! Είχα πάρει την κολλητή μου και μιλούσαμε επί τέσσερις ώρες. Της έλεγα «δεν θα κλείσεις το τηλέφωνο, θα περιμένουμε να έρθει ο Αλέξανδρος». Του έβαλα το τεστ μέσα σε ένα κουτάκι και το άφησα δίπλα στο φαγητό.

Για τον Αλέξανδρο ένιωσα έναν τεράστιο έρωτα, μια συνάντηση που έφερε έκρηξη. Ως μπαμπάς είναι τρυφερός, αγχωμένος αν θα τα καταφέρει.

Εγώ πήρα 30 κιλά. Το ευχαριστήθηκα! Γέννησα με καισαρική γιατί υπήρξε μια ανωμαλία λόγω μάλλον των πολλών κιλών που πήρα απότομα.

Σαν ζευγάρι υπάρχει ένας εκνευρισμός μετά τη γέννηση του γιου μας αλλά το θέμα είναι να υπάρχει η ικανότητα να κατανοήσεις τον άλλον.

Δεν έχω ιδέα πότε θα το βαφτίσουμε. Θα τον βγάλουμε Αναστάση», εξομολογείται η Λένα Δροσάκη.