Λένα Δροσάκη: «Μου είπε χάρηκα κυρία Παπαληγούρα κι έμεινα παγωτό»

Λένα Δροσάκη

"Με πλησιάζει μία γυναίκα και μου λέει είστε η Λένα; Εγώ καταλαβαίνετε φωτιά μέσα μου, με γνωρίζει, με έχει δει και κάπου με ξέρει" εξομολογήθηκε η Λένα Δροσάκη.

Οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Photograph 51», όπου πρωταγωνιστούν η Λένα Δροσάκη κι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων για συναδέλφους τους, με τους οποίους τους έχουν μπερδέψει.

«Στις αρχές που είχα ξεκινήσει αυτό το επάγγελμα, είχα πάει να δω μία παράσταση του σκηνοθέτη που δούλευα τότε. Είμαι στο διάλειμμα και περιμένω. Με πλησιάζει μία γυναίκα και μου λέει είστε η Λένα; Εγώ καταλαβαίνετε φωτιά μέσα μου, με γνωρίζει, με έχει δει και κάπου με ξέρει. Λένα κιόλας. Λέω εγώ είμαι. Πόσο χαίρομαι που σας γνωρίζω, είμαι πολύ χαρούμενη που σας είδα και της λέω ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου λέει κυρία Παπαληγούρα χάρηκα και θα σας δω στην επόμενη παράστασή σας. Έχω μείνει παγωτό, δεν λέω τίποτα και της λέω ευχαριστώ να έρθετε. Θα σας περιμένω» ανέφερε η Λένα Δροσάκη.

Από τη μεριά του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε: «Ήμασταν ίδια γενιά με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τον Μάξιμο Μουμούρη, οπότε υπήρχε ο Μπουρδούμης, ο Μπουγιούρης κι ο Μουμούρης. Έχω κλείσει σε περιοδεία ξενοδοχείο και μου λένε ναι κύριε Μπουγιούρη. Λέω να το χαλάσω; Λες να πάει κι ο Μπουγιούρης στο ίδιο ξενοδοχείο, την ίδια μέρα; Συμβαίνουν αυτά κι είναι μέσα στο πρόγραμμα».