Λένα Δροσάκη: Η on air έκπληξη από τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Λένα Δροσάκη

Τα τρυφερά λόγια που συγκίνησαν τη Λένα Δροσάκη...

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε η Λένα Δροσάκη το πρωί του Σαββάτου προκειμένου να δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η εκπομπή του MEGA επιφύλασσε, μάλιστα, μια ξεχωριστή έκπληξη στην γοητευτική ηθοποιό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Ειδικότερα, στην άλλη άκρη του… ακουστικού βρέθηκε ο σύζυγος της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και εκφράστηκε με λόγια πολύ τρυφερά για εκείνην.

«Σας έβλεπα και πραγματικά νομίζω ότι η σύζυγος μου έδειξε με τον πιο ευφάνταστο και πιο συγκινητικό τρόπο πως πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Να αγαπάμε και να συμπονάμε. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα καταδεικνύουμε στην κοινωνία και να μη φοβόμαστε. Είναι μεγαλειώδες αυτό που έκανε και εκείνη και όλες οι γυναίκες και όλοι οι άντρες στις υποθέσεις που βγήκαν στον αέρα το τελευταίο διάστημα και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες » σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την αγαπημένη του, Λένα Δροσάκη.

«Είναι υπέροχα να ζω με μια νεράιδα, όπως η Λένα. Είναι τα πιο ευφάνταστα πλάσματα τα οποία σε κάνουν να ταξιδεύεις στη δική τους νεραϊδοχώρα οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις ακολουθήσεις και να μάθεις πολλά απ’ αυτές».

«Συνέχεια μαθαίνω δίπλα στη Λένα και για εκείνη και για τη σχέση μας και για εμένα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.