Λευτέρης Ζαμπετάκης: «Δυσκολεύτηκα πολύ, δεν ήθελα καθόλου να κάνω τον ρόλο»

Λεύτερης Ζαμπετάκης

"Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία, δεν θέλω να μην περνάω καλά, είπα στην αρχή" εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Ζαμπετάκης.

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Λευτέρης Ζαμπετάκης, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN. Μεταξύ άλλων, δε, ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχία που αντιμετώπισε την φετινή σεζόν μέσα από τις σειρές «Κάνε ότι κοιμάσαι» και «Γη της ελιάς» και τις δυσκολίες που συνάντησε στους ρόλους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Ζαμπετάκης εξομολογήθηκε πως «με τον ρόλο στη «Γη της ελιάς» δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Αυτός ο ρόλος προέκυψε επειδή υπήρχε ο κακός στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι». Με παίρνουν λοιπόν από τη σειρά και μου λέει ο Ανδρέας Γεωργίου, «μπορείς να το κάνεις». Του λέω «σαν ηθοποιός μπορώ να το κάνω αλλά…». Δεν ήθελα καθόλου να το κάνω στην αρχή, αυτό ήταν και το πρώτο που είπα μόλις μου το είπαν. Δεν με φόβισε, δεν μπορώ όμως να το διανοηθώ αυτό γενικά να συμβαίνει».

«Με μπλόκαρε πάρα πολύ γιατί δεν ήθελα καθόλου να μπω στη διαδικασία του να γνωρίσω αυτόν τον χαρακτήρα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου και δυσκολεύτηκα πολύ. Είπα από την αρχή «όχι, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία, δεν θέλω να μην περνάω καλά».

«Μετά όμως από μια βδομάδα που το συζητούσαμε, μου λέει «εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί ξέρει ο κόσμος ποιος είσαι, τι ευαισθησίες έχεις» και το είδα λίγο ως πρότζεκτ. Πρώτον ως ηθοποιός να το κάνω σαν πρόκληση τόσο κόντρα και δεύτερον το είδα λίγο κοινωνικά. Επειδή μέσα από τη σειρά του «Κάνε ότι κοιμάσαι» συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται πραγματικά τι συμβαίνει στα σχολεία, τι συμβαίνει στο σπίτι με τα παιδιά, δημιουργώντας μια αφύπνιση στους γονείς. Το είδα λοιπόν έτσι. Καταρχήν ξέρουμε ότι συμβαίνει δίπλα μας και επίσης ο κακοποιητής μπορεί να είναι με αγγελικό πρόσωπο ο διάβολος ο ίδιος» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λευτέρης Ζαμπετάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.