Λευτέρης Πανταζής: Ρεκόρ τηλεθέασης την Πρωτοχρονιά στον Γιώργο Αυτιά

Λευτέρης Πανταζής

Διαβάστε περισσότερα...

Με το δεξί, και με ρεκόρ τηλεθέασης, έκανε ποδαρικό στο 2022,  η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, με καλεσμένο του, τον Λευτέρη Πανταζή. Ο δημοφιλής ερμηνευτής, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, στο πλατό του «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», στον ΣΚΑΙ, κάνοντας, τα μηχανάκια της Nielsen, να «χτυπήσουν» κόκκινο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και η ομάδα του, υποδέχτηκαν θερμά τον Λευτέρη Πανταζή, όπου τραγούδησαν τα κάλαντα, έδωσαν τις πρώτες ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ συζήτησαν, για τις νέες δύσκολες ώρες, που περνάει ο χώρος της μουσικής, εξαιτίας των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης, για την καταπολέμηση του νέου κύματος της πανδημίας, κλείνοντας προπαραμονή, τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης, αφού 899.000 τηλεθεατές, παρακολουθούσαν το λεπτό, ενώ στη μία ώρα συνολικά, ξεπέρασε το 1.000.000 τηλεθεατές!

Φυσικά, και ο Γιώργος Αυτιάς, δεν θα μπορούσε να μην ενημερώσει τον Λευτέρη Πανταζή, για την τεράστια επιτυχία τους, αλλά και να τον ευχαριστήσει από καρδιάς, με προσωπικό του μήνυμα.