Λευτέρης Πανταζής: «Μεγάλο όνομα του τραγουδιού μου έκλεινε το μικρόφωνο»

Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής για τον πόλεμο που δέχθηκε από μεγάλο όνομα στον χώρο της μουσικής

Ο Λευτέρης Πανταζής, σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες του στην Αυτοκίνηση, παραχώρησε μία συνέντευξη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τον πόλεμο που είχε δεχθεί από μεγάλο όνομα του χώρου, τη σχέση-ζωής που τον σημάδεψε αλλά και την κόρη του, Κόνυ Μεταξά.

«Ήταν ένα πολύ μεγάλο όνομα που μου έκλεινε το μικρόφωνο. Εγώ είχα βγάλει τον πρώτο μου δίσκο και έλεγα τον Παράνομο Δεσμό και το Μια Εμπειρία. Όταν πήγα και του ζήτησα τον λόγο, ως δια μαγείας από την άλλη μέρα δεν ξανάκλεισε ποτέ το μικρόφωνο» αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής.

«Ο Χρήστος Δάντης είχε γράψει τραγούδια με τον Γιάννη Καραλή, τα έφερνε σε μένα, τα άκουγα και τα έβαζα στον δίσκο. Η καριέρα του ξεκίνησε κοντά μου. Πήγαινα στα ραδιόφωνα και έλεγα ‘σας παρακαλώ παίξτε αυτό το τραγούδι του Χρήστου’. Του έφερα γούρι» δήλωσε ο τραγουδιστής για τη σχέση του με τον Χρήστο Δάντη.

Ποια είναι η σχέση-ζωής που τον σημάδεψε; Ο Λευτέρης Πανταζής απαντά: «Όλες τις γυναίκες τις αγάπησα. Σίγουρα με σημάδεψε μία σχέση, η Άντζελα Δημητρίου. Να είναι καλά και να είναι πάντα ευτυχισμένη».

Όσον αφορά την κόρη του, Κόνυ Μεταξά, και την προσπάθειά της να κάνει τα δικά της βήματα στον χώρο, ο τραγουδιστής δηλώνει: «Όταν η Κόνι επέστρεψε στην Ελλάδα νόμιζε ότι εδώ είναι παράδεισος και εγώ της είπα ότι θα την πικράνουν, θα κλάψει, θα στενοχωρηθεί. Όταν γύρισε κλαμένη από μία audition επειδή την προσέβαλαν, πήρα τηλέφωνο σε αυτόν τον άνθρωπο και του ζήτησα τον λόγο».