Λευτέρης Παντάζης: Η παρεξήγηση με τον «λίγο φουσκωμένο» Τριαντάφυλλο

Λευτέρης Πανταζής

Τα έσπασε ο Λευτέρης Πανταζής στο Pop Up!

Ο Λευτέρης Πανταζής συνάντησε την Φωτεινή Πετρογιάννη και τα… έσπασε στο Pop Up της Δευτέρας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε σε όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια! Από την παρεξήγηση με τον Τριαντάφυλλο, το βήμα πριν τον γάμο καθώς και τον

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Πανταζής σημείωσε χαρακτηριστικά «έφτασα μέχρι τον γάμο αλλά, εκεί που λένε στρίβειν δια του αρραβώνος, εγώ δεν είχα στρίψει αλλά οι κοπέλες έστριβαν! Έφτασα κοντά στον γάμο με τη μητέρα του παιδιού μου και με άλλες δύο που έστριψαν την τελευταία στιγμή»

«Μια φορά τσακώθηκα για την μαρκίζα όταν ήθελαν να βάλουν πάνω από μένα καινούργια παιδιά. Εγώ πάντα τα βοηθάω τα νέα παιδιά αλλά αυτό ήταν λίγο παρατραβηγμένο. Όταν αγρίεψα λιγάκι, άλλαξαν όλα! Ήταν, όμως, για καλό γιατί το σχήμα πήγε πολύ καλά και σκίσαμε. Ένα σχήμα στο Posidonio νέα παιδιά από το Rising Star. Έβαλαν τα παιδιά στη μεγάλη αφίσα πάνω και εγώ μπήκα σε μια μικρή κάτω. Δεν θύμωσα παρά είπα ας πάει η νεολαία μπροστά».

«Όταν ήταν μικρός ο Τριαντάφυλλος, στα πρώτα του βήματα, συνεργαστήκαμε και πήγαμε στη μακρινή Αυστραλία. Εκεί έγινε μια παρεξήγηση επειδή είχε κάνει επιτυχία και ήταν λίγο φουσκωμένος. Είχε μια έπαρση, του έκανα μια κουβέντα, ζήτησε συγνώμη γιατί είναι καλό παιδί και δεν έχει κακία μέσα του» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.

«Απλά ότι έχει να πει, το ξεφουρνίζει έτσι και όποιον πάρει ο Χάρος»!