Λευτέρης Πανταζής: «Ή Άντζελα βγήκε με έναν πελάτη που έμοιαζε στον Γερολυμάτο» – «Έπαθα σοκ!»

«Η Νάνσυ Αλεξιάδη είχε τις ανασφάλειες της και έκανε αυτό το τηλεφώνημα εν αγνοία μου...»

 Για τις γυναίκες της ζωής του μίλησε στην Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Πέμπτης ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τραγουδιστής ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με την μητέρα της κόρης του Ζώζα Μεταξά, αναφέρθηκε και σε άλλους μεγάλους έρωτες της ζωής του με την Καίτη Φίνου, την Νάνσυ Αλεξιάδη, αλλά και την Άντζελα Δημητρίου για το χωρισμό του με την οποία έγραψε το τραγούδι «Δεν πειράζει».

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε το υψηλότερο νυχτοκάματο που έβγαλε ποτέ!

Καίτη Φίνου:Δεν θέλω να σβήσω τίποτα γιατί πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί της. Ήταν ένα κορίτσι ή οποία ήταν ανασφαλής, μικρή. Τότε είχε μόλις κανά χρόνο που είχε χωρίσει με τον Στάθη Ψάλτη. Περάσαμε καλά. Εγώ πάντα είμαι κοντά της και το ξέρει.

Λευτέρης Πανταζής για Καίτη Φίνου: «Είχαμε τσακωθεί κι εκείνη έβγαινε με άλλον…»

Καίτη Φίνου: «Δεν με πήρε τηλέφωνο κι εγώ πήγα με άλλον»

Νάνσυ Αλεξιάδη: Δεν την αρραβωνιάστηκα. Δώσαμε χέρια να μας αρραβωνιάσει ο Μαρινόπουλος με την Ιωάννα και ξαφνικά όλο αυτό «πάγωσε» και εγώ δεν ήξερα τίποτα. Μάλιστα ήμουν και λίγο θυμωμένος. Και όταν πήγα σε ένα θέατρο με τον Μαρινόπουλο και τον Καίσαρη, του λέω τι έγινε ήταν αν κάνουμε ένα τραπέζι να περάσουμε βέρες. Και μου λέει «πήρε η Νάνσυ και μας τα ακύρωσε», εγώ δεν το ήξερα. Απλά η Νάνσυ ήταν και ένα μικρό κορίτσι το οποίο ήθελε να κάνει καριέρα. Είχε τις ανασφάλειες της και έκανε αυτό το τηλεφώνημα εν αγνοία μου, βέβαια μετά που το συζητήσαμε μου εξήγησε. Να’ ναι καλά, γιατί καλά πάει.

Δε θα πιστεύετε σε πόσα χρόνια τελείωσε το δημοτικό ο Λευτέρης Πανταζής

Άντζελα Δημητρίου: «Τότε ήμασταν εγώ, η Άντζελα Δημητρίου και ο Άγγελος Διονυσίου στο Αθήνα και κάναμε τεράστια επιτυχία. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί. Τελείωσε η σεζόν, ο Άγγελος πήγε με τον Μυτιληναίο, εγώ με την Άννα Φωτίου και την Κυπραίου και η Άντζελα έμεινε εκεί με τον Καμπουρίδη. Πως το έφερε η τύχη, εγώ πήγα καλά, ο Άγγελος πήγε καλά, η Άντζελα δεν πήγε πολύ καλά. Η Άντζελα φαίνεται έβαλε τη δουλειά με τα προσωπικά και βγήκε με έναν πελάτη ο οποίος έμοιαζε στον Γερολυμάτο. Ήταν ίδιος. Αυτή το έκανε ας πούμε διαφήμιση ότι βγήκε με κάποιον. Εγώ έπαθα σοκ τότε κι όπως έμενα στις καμπάνες στα Αστέρια και έκλαιγα τη μοίρα μου, έρχεται ο Ηλίας ο Φιλίππου και μου λέει πάρε έναν στίχο. Και το διαβάζω, παίρνω την κιθάρα και γράφω: «Άραγε τι σου έλειψε κοντά μου και πήγες σε έναν άλλον αν το βρεις, πες μου τι σου στέρησε η καρδιά μου και έφτασες αντίο να μου πεις…»το γνωστό τραγούδι «Δεν πειράζει».