Λευτέρης Πανταζής: Η αναφορά στο πρόβλημα υγείας…

Λευτέρης Πανταζής

"Από μικρός καθόμουν μπροστά στον καθρέφτη, κοίταγα τον εαυτό μου, έβλεπα τα..."

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν τηλεοπτικά το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης και είχαν πολλά να πουν. Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια από τις πρώτες τους κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις και το κλίμα ανάμεσά τους είναι ιδιαίτερα θερμό.

«Όλα αυτά που από την πρώτη μέρα που έκανες με τον κόσμο, το πώς το αντιμετωπίζεις, το πώς τραγουδάς, τα έκανες από μόνος σου ή σε καθοδήγησε κάποιος;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη και ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε:

«Βγαίνουν μέσα από την ψυχή μου, από την καρδιά μου. Από μικρός καθόμουν μπροστά στον καθρέφτη, κοίταγα τον εαυτό μου, έβλεπα τα τρωτά σημεία του σώματος και έκανα τα κόλπα μου. Ό,τι δεν μου άρεσε το συμμάζευα. Πάντα μου άρεσε να ντύνομαι ωραία, να μυρίζω ωραία.

Δούλευα 11 μήνες τον χρόνο, πολλές φορές και σε 7 μαγαζιά την ημέρα. Μου άρεσε πάρα πολύ και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω, γι’ αυτό το συνεχίζω. Δεν το κάνω για επιβίωση, το κάνω για ζωή, μου δίνει ζωή. Δηλαδή, κάποτε έπαθα κάτι με την υγεία μου και μόλις με έβαλε η λογοθεραπεύτρια στο πιάνο τραγούδησα! Τι σου λέει αυτό»;

«Ο Λευτέρης Πανταζής είναι πολύ ύπουλος και πολύ ψεύτης»!