Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Μπαμπά, πού ήσουν όταν σε χρειαζόμουν;»

Λευτέρης Πανταζής

"Όλες μου οι γυναίκες με χώριζαν γιατί αγαπούσα τόσο πολύ τη δουλειά μου", εξομολογείται ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην κάμερα του OPEN και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα, που βρέθηκαν στα γυρίσματα του video clip του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Αν δεν ήμουν παντρεμένος».

«Το μυστήριο του γάμου είναι ιερό για μένα. Με τον έρωτα της ζωής μου φτάσαμε μέχρι τον αρραβώνα, γιατί εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε σαν τους τσιγγάνους: είμαστε συνέχεια σε ένα ταξίδι με μία βαλίτσα, τρέχουμε και λείπουμε στη γυναίκα μας», αναφέρει ο Λευτέρης Πανταζής.

«Αυτό μου λέει και η μικρή μου κόρη: μπαμπά, πού ήσουν όταν σε χρειαζόμουν; Κάτι μικρές ενοχές είχα αλλά νομίζω ότι τις υπερκαλύπτω τώρα, γιατί μένουμε μαζί», εξομολογείται ο τραγουδιστής.

«Αγαπώ τόσο πολύ τη δουλειά μου που όλες οι γυναίκες μου με χώριζαν για αυτό. Μου έλεγαν: αγαπάς πιο πολύ τη δουλειά σου από μένα;», παραδέχεται παρακάτω ο Λευτέρης Πανταζής.

Όσον αφορά τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού, ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει: «Μου ζητάνε δικά μου πράγματα από το καμαρίνι, πουκάμισα, κολόνιες. Έχει συμβεί να μου σκίσουν και μπλούζα επάνω στη σκηνή».