Λευτέρης Πανταζής για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Μην το κάνουμε εθνικό ζήτημα»

Λευτέρης Πανταζής

"Κι εγώ αλλάζω πολλές λέξεις από τα τραγούδια μου. Βλέπεις μπροστά σου διάφορα... μωρά και ανάλογα το "μωρό" λες και μία λέξη παραπάνω", σχολιάζει με χιούμορ ο τραγουδιστής.

Το παρών σε εκδήλωση για την κακοποίηση των γυναικών, με αφορμή την αντίστοιχη Παγκόσμια Ημέρα την 25η Νοεμβρίου, έδωσε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ρωτήθηκε για το πρόσφατο ζήτημα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη αλλά και το ενδεχόμενο να δούμε την κόρη του, Κόνι Μεταξά, στη σκηνή της Eurovision.

«Εγώ σήμερα είμαι εδώ, γιατί γυναίκα, μάνα με έφερε στη ζωή, ο Θεός γυναίκα μου έστειλε, την κόρη μου, την οποία τη λατρεύω και ως γονιός πρέπει να περάσω και ένα μήνυμα. Γι’ αυτό έγραψα και ένα τραγούδι για τις κακοποιημένες γυναίκες», δηλώνει αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

«Κι εγώ αλλάζω πολλές λέξεις από τα τραγούδια μου. Βλέπεις μπροστά σου διάφορα… μωρά και ανάλογα το «μωρό» λες και μία λέξη παραπάνω ή προσθέτεις ή αφαιρείς μία λέξη. Εντάξει, ρε παιδιά, μην το κάνουμε και εθνικό ζήτημα», απαντά ο τραγουδιστής σε ερώτηση για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και το θέμα με το κομμάτι «Άδωνης».

«Η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ μεγάλο ταλέντο και θα κάνει επιτυχία στη Eurovision. Φέτος η πρόταση ήταν για εκείνη. Του χρόνου, αν έρθει καμιά καλή πρόταση, μήπως πάω με την κόρη μου μαζί και γίνει χαμός; Γιατί όχι», σχολιάζει ο Λευτέρης Πανταζής για τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό και τη φετινή μας εκπρόσωπο.