Λευτέρης Πανταζής: «Δούλευα έναν μήνα για να φτιάξω ένα κοστούμι»

Λευτέρης Πανταζής

"Και πιρούνι έχω φάει και λουλούδι έχω φάει και καλάθι έχω φάει στην πίστα" ομολογεί, επίσης, ο Λευτέρης Πανταζής.

Με αφορμή τις εμφανίσεις με την Έλλη Κοκκίνου σε νυχτερινό μαγαζί, ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» την Πέμπτη στο Μεγάλο Κανάλι. Μεταξύ άλλων, δε, ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πάντα κομψή εμφάνιση στη σκηνή, τα ατυχήματα αλλά και τις ωραίες παρτενέρ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακόμα και τότε που, να πω την αλήθεια, δεν έπαιρνα πολλά λεφτά, πολύ λίγα λεφτά έπαιρνα, έναν μήνα δούλευα για να κάνω ένα κοστούμι τότε. Ήταν όμως τέλειο, αλήθεια λέω, το φύλαγα σαν τα μάτια μου! Μετά που έβγαλα και χρήματα και πήγαινε καλύτερα η δουλειά μου, ασχολήθηκα μόνο με τα ρούχα. Δηλαδή μου άρεσε και μου αρέσει πάρα πολύ εμένα να ντύνομαι όμορφα και από εκεί και πέρα σέβομαι και το κοινό».

«Έχω τραυματιστεί και εγώ από λουλούδια σε νυχτερινό μαγαζί. Την ώρα που λες ένα τραγούδι και ο άλλος πονάει ή θυμάται την αγάπη του ή τον χωρισμό του, αντιδρά πολλές φορές και λίγο ξεφεύγει από τον εαυτό του. Και πιρούνι έχω φάει και λουλούδι έχω φάει και καλάθι έχω φάει».

«Γεννήθηκα τυχερός και είναι ευλογία να έχω εντυπωσιακές γυναίκες στο πλάι μου. Φέτος έχω έναν άγγελο μαζί μου, Έλλη Κοκκίνου… Ταραχές, Σε νοσταλγώ, Καρδιοπάθειες… Θα γίνει χαμός » συμπλήρωσε, ακόμα, ο Λευτέρης Πανταζής στην καθημερινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA.