Λευτέρης Λαζάρου: «Σε όλο τον κόσμο είμαστε μόνο 5, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αυτό το αστέρι Michelin»

Λευτέρης Λαζάρου

«Είμαι ο πρώτος Έλληνας που πήρε αστέρι Michelin, το 2002, το οποίο το διατηρεί μέχρι σήμερα το Βαρούλκο και ο Λαζάρου. Είναι “δύσκολη πίστα” γιατί κάνω μόνο ψάρι», είπε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Ο Λευτέρης Λαζάρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού. Ο βραβευμένος σεφ μίλησε για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή.

«Έχω ανοίξει έναν τοίχο για να κρεμάσω τους Χρυσούς Σκούφους, ο άλλος γέμισε. Είμαι ο πρώτος Έλληνας που πήρε αστέρι Michelin, το 2002, το οποίο το διατηρεί μέχρι σήμερα το Βαρούλκο και ο Λαζάρου. Είναι “δύσκολη πίστα” γιατί κάνω μόνο ψάρι. Σε όλο τον κόσμο είμαστε μόνο πέντε, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα το αστέρι Michelin αυτό», είπε αρχικά ο Λευτέρης Λαζάρου.

Ο Λευτέρης Λαζάρου είπε στη συνέχεια: «Δεν βλέπω MasterChef, ούτε το δικό μας έβλεπα, ένιωθα ότι δεν είμαι καλός. Δε με ενδιαφέρει να δω το τωρινό MasterChef, όταν μπαίνει η κάμερα στο σπίτι αλλάζουν τα δεδομένα. Δε με αφορούν οι εκπομπές σαν το “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”, δεν αφήνει τίποτα πίσω της».

Κλείνοντας, ο Λευτέρης Λαζάρου ανέφερε: «Μου έχει τύχει να κάψω φαΐ, δεν είμαι αλάθητος. Όταν είσαι μάγειρας είναι δύσκολο να έχεις προσωπική ζωή, πρέπει να σε αντέχει ο σύντροφός σου. Εγώ έχω δύο διαζύγια. Πέρασα δύσκολα όταν πέθανε ο αδερφός μου, ήταν ο πατέρας και ο φίλος μου μαζί. Πέρασα δύσκολα όταν η σύζυγος μου στην εγκυμοσύνη της έχασε το παιδί μας. Η μαγειρική είναι ψυχοθεραπεία, ξεσπάω».