Λευτέρης Λαζάρου: Ποια είναι η σχέση του σήμερα με τους Σκαρμούτσο και Λουκάκο;

Λευτέρης Λαζάρου

Δείτε όλα όσα είπε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος μίλησε για το κανάλι που έχει φτιάξει στο Youtube, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που στα 24 του άφησε μουστάκι.

«Έκανα κανάλι στο Youtube για να γνωρίζει ο κόσμος πώς να ξεχωρίζει ένα φρέσκο ψάρι. Όπως οι γυναίκες δεν αλλάζουν γυναικολόγο, έτσι δεν πρέπει να αλλάζουν ψαρά, κρεοπώλη, μανάβη. Στο ψάρι προσέχεις το μάτι και τη νεκρική ακαμψία. Αν το ζουλάς και αφήσει το δάχτυλο αποτύπωμα, άστο καλύτερα. Το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε ένα εστιατόριο είναι η καθαριότητα της τουαλέτας και ο μικρός κατάλογος.

Ο Λευτέρης Λαζάρου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Άφησα μουστάκι γιατί είχα baby face και δεν με εμπιστευόντουσαν να αναλάβω την κουζίνα τους. Ήμουν 24-25 χρονών τότε κι έτσι αποφάσισα να αφήσω το μουστάκι που μου έδινε λίγα χρόνια παραπάνω. Δεν είχα κάποια πρόταση για να επιστρέψω στην τηλεόραση. Με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Γιάννη Λουκάκο παραμένουμε φίλοι καλοί. Αλλά είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που κάναμε με αυτό που υπάρχει σήμερα».