Λευτέρης Λαζάρου: «Καρφιά» για τη …μαγειρική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Λευτέρης Λαζάρου

Τι λέει ο καταξιωμένος σεφ;

Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο καταξιωμένος chef που το ευρύ κοινό γνώρισε καλύτερα την περίοδο της τηλεοπτικής του παρουσίας μέσα από το «Master Chef» μέσα από την τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» αφήνει «καρφιά» για την τηλεοπτική μαγειρική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»…

«Έχω δεχτεί προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι τα κανάλια. Δεν με ενδιαφέρει η χορηγούμενη εκπομπή. Αν θα κάνω εκπομπή και αν θα μου γίνει πρόταση που θα την σκεφτώ πάρα πολύ, θα είναι κάτω από δικές μου προτιμήσεις και από δικές μου … όχι απαιτήσεις. Αλλά να προφυλάξω το προφίλ μου και να αφήσω πίσω μου τη γνώση, όχι … η μάνα μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου. Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι εκπομπές εμένα. Με ενδιαφέρει η πληροφόρηση. Δεν είναι μαγειρική. Είμαι μάγειρας» λέει ο Λευτέρης Λαζάρου και αναφερόμενος στην εποχή που ο ίδιος έκανε τηλεόραση λέει:

«Η εποχή που έκανα τηλεόραση ήταν πολύ καλή. Ήταν καλή και για την τηλεόραση ακόμα. Τελείωσε ένα ωραίο παιχνίδι, ένας καλός διαγωνισμός, άφησε πίσω αρκετά παιδιά που ασχολούνται με τη μαγειρική και κάνουν καριέρα.»