Λευτέρης Κιντάτος: «Το μπάνιο με εμπνέει για να γράφω τραγούδια»

Λευτέρης Κιντάτος

"Δεν περίμενα να βλέπω παιδάκια 8-10 ετών να χορεύουν ζεϊμπέκικο το Αθήνα Μου" παραδέχεται ο Λευτέρης Κιντάτος.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Λευτέρης Κιντάτος. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης των μεγάλων επιτυχιών διοργάνωσε μία γιορτή για φίλους και συνεργάτες και οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών ήταν εκεί για τις δηλώσεις.

«Εγώ τα τραγούδια δεν πρέπει σώνει και καλά να κάτσω στα πλήκτρα για να τα γράψω. Μπορώ να τα γράψω οπουδήποτε: απ’ το αμάξι μου, απ’ το σπίτι μου, απ’ το μπάνιο μου, οπουδήποτε. Υπάρχουν ρεφρέν που τα ‘χω τραγουδήσει στον δρόμο κι έχω πάει σπίτι και τα ‘χω κάνει τραγούδια» ανέφερε ο Λευτέρης Κιντάτος.

«Το μπάνιο είναι σίγουρα ένας χώρος που εμπνέει, γιατί έχει τρομερή ακουστική. Το ξέρουν πολλοί αυτό. Όταν τραγουδάς στο μπάνιο, παίρνεις αυτό που θες απ’ τη φωνή σου» παραδέχεται ο γνωστός συνθέτης, ενώ αποκαλύπτει ότι το «Όσα Νιώθω» και το «Παρασκευή Πρωί» του Κωνσταντίνου Αργυρού τα έγραψε στον δρόμο.

Υπάρχει ένα τραγούδι που δεν περίμενε ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία; Ο ίδιος αναφέρει: «Αυτό το τραγούδι δεν είναι ότι δεν το πίστευα, απλά με διέψευσε για το πόσο μεγάλη επιτυχία έγινε. Ήταν το «Αθήνα Μου». Εγώ το πίστευα αλλά δεν περίμενα ότι σε αυτή την εποχή που βγήκε θα βλέπω παιδάκια 8-5-10 ετών να χορεύουν ζεϊμπέκικο».