Λευτέρης Κιντάτος: «Μπήκε στο καμαρίνι, πήγα να τη φιλήσω στο μάγουλο και γύρισε στο στόμα»

Λευτέρης Κιντάτος

"Η Κατερίνα Λιόλιου που είπε "Τα Στόρυ Μου", το είχα γράψει για άλλη καλλιτέχνιδα της οποίας τελικά δεν της έκατσε ή δεν της άρεσε" είπε ο Λευτέρης Κιντάτος.

Ο Λευτέρης Κιντάτος μίλησε την κάμερα του Love It και στην Κατερίνα Νινιού για την στιχουργική, τον Αργυρό, την Λιόλιου, την πρόταση γάμου στην κοπέλα του και τους «haters».

«Η Κατερίνα Λιόλιου που είπε «Τα Στόρυ Μου», το είχα γράψει για άλλη καλλιτέχνιδα της οποίας τελικά δεν της έκατσε ή δεν της άρεσε. Τελικά το είπε η Κατερίνα και δόξα τω Θεώ έγινε επιτυχία. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας αεικίνητος άνθρωπος και το μυαλό του δεν σταματά ποτέ. Οι στιγμές που έχουμε γέλιο είναι άπειρες γιατί έχουμε κι οι δυο πολύ χιούμορ. Στο Διαδίκτυο έχω έναν hater στημένο, που όταν βγήκε το «Αθήνα μου» έλεγε δεν το έχει γράψει ο Κιντάτος αλλά ένας άλλος κι εγώ ξέρω την ιστορία. Δεν κάθισα να ασχοληθώ και το έχει γράψει 45 φορές.» είπε ο Λευτέρης Κιντάτος.

«Καμια φορά ειδικά οι όμορφες γυναίκες έχουν την εντύπωση ότι μπαίνουν σε ένα καμαρίνι… Έχω δεχτεί το εξής: Να γυρνώ το μάγουλο για να φιλήσω μια κοπέλα κι αυτή να γυρνά να με φιλήσει στο στόμα. Κάτι που εγώ δεν θα το έκανα ποτέ… Το αντιμετώπισα ευγενικά» εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Κιντάτος.