Λευτέρης Γκιωνάκης: «Απορώ πώς οι άνθρωποι που κατήγγειλαν γεγονότα συνέχισαν τις συνεργασίες τους»

Λευτέρης Γκιωνάκης

Δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις επειδή είσαι καλός και να φέρεσαι στους άλλους σαν να είναι σκουπίδια», λέει ο Λευτέρης Γκιωνάκης.

Στην εκπομπή “Love it” και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Λευτέρης Γκιωνάκης, ο οποίος απάντησε για το metoo, αλλά και την “περιπέτειά” του με τα ναρκωτικά.

«Ήταν άσχημος ο τρόπος που έγινε η καταγραφή των γεγονότων σε podcast για τον παππού μου, Γιάννη Γκιωνάκη. Δεν ήταν απλά να αναφορά στο τι έγινε, είχε μια ειρωνεία  και μια κακεντρέχεια σε κάποια σημεία. Ο παππούς μου δεν είχε κάποια σκοτεινή πλευρά, όπως έχουν όλοι οι κωμικοί, ήταν πολύ εξωστρεφής», είπε αρχικά ο Λευτέρης Γκιωνάκης.

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης είπε για το metoo: «Απορώ πως οι άνθρωποι που βγαίνουν και καταγγέλλουν γεγονότα συνέχισαν και τις συνεργασίες τους. Εγώ, όταν μου έτυχε κάτι τέτοιο, έφυγα. Σε ένα δοκιμαστικό δεν χρειάζεται να βγάλεις τα ρούχα σου ακόμα και αν το απαιτεί ο ρόλος. Πολλά από όσα καταγγέλθηκαν ήταν γνωστά στο χώρο μας. Δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις επειδή είσαι καλός και να φέρεσαι στους άλλους σαν να είναι σκουπίδια».

«Έφτασα σε ένα σημείο που ζορίστηκα πολύ και ξέσπασα στα ναρκωτικά, ζήτησα βοήθεια, το πάλεψα και το άφησα πίσω», είπε επίσης ο Λευτέρης Γκιωνάκης.