Λάζος Μαντικός: «Μπλόκαρα κατά λάθος τον εαυτό μου από τον λογαριασμό της Ελένης Μενεγάκη»

Λάζος Μαντικός

"'Το πιο ευτράπελο περιστατικό που μου έχει τύχει στον αέρα ήταν με τη γουρούνα, τη Μαρίκα", θυμάται ο δημοσιογράφος του "Καλημέρα Ελλάδα", Λάζος Μαντικός.

Ο Λάζος Μαντικός μίλησε στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά και στην κάμερα του Breakfast@Star. Ο δημοσιογράφος του «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε στην επικείμενη γέννηση της πρώτης του κόρης, τη σχέση του με τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ αποκάλυψε το ευτράπελο με το Instagram της Ελένης Μενεγάκη.

«Έρχεται η κόρη μου, ελπίζω να πάνε όλα καλά. 21 Ιουλίου γεννάμε με το καλό, θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, Αθανασία. Δυσκολευτήκαμε με τη γυναίκα μου, το είπαμε κιόλας. Το κάναμε μέσω εξωσωματικής, πολλά ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά δεν ξέρει ο πολύς κόσμος ότι αυτό γίνεται και σε δημόσιο νοσοκομείο, στο Έλενα», δηλώνει ο Λάζος Μαντικός.

«Ισχύει ότι νονός θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Στην αρχή νόμιζα ότι το είπε για πλάκα αλλά τελικά σοβαρολογούσε. Δεν είναι μόνο συνεργάτης, είναι ο τηλεοπτικός μου πατέρας, αυτός που με έβαλε στον χώρο της δημοσιογραφίας. Έχω κάθε χρόνο προτάσεις από άλλα κανάλια. Κάθε φορά τις συζητάω πρώτα με τη γυναίκα μου και φυσικά με το κανάλι και τον Γιώργο Παπαδάκη», αναφέρει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο ευτράπελο που θυμάται να του συνέβη στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»; Ο Λάζος Μαντικός απαντά: «‘Το πιο ευτράπελο περιστατικό που μου έχει τύχει στον αέρα ήταν με τη γουρούνα, τη Μαρίκα. Μπορώ να σου πω ότι ζει η Μαρίκα, έχει γίνει φίρμα, πήγα και την επισκέφθηκα κιόλας».

Κλείνοντας, ο Λάζος Μαντικός περιγράφει το σκηνικό με το… αυτομπλοκάρισμα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του μέσω του Instagram της Ελένης Μενεγάκη και κάνει έκκληση στην παρουσιάστρια να το αναιρέσει.

«Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που αυτομπλοκαρίστηκα στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη. Πήγαμε στην εκπομπή της με τη γυναίκα μου για τη συνέντευξη και, όταν στο Instagram δεν είστε φίλοι με κάποιον ή ακολουθεί μόνο ο ένας τον άλλο, το μήνυμα πηγαίνει στα ανεπιθύμητα. Και μου λέει η Ελένη: πάρε το κινητό μου, μπες και κάνε αποδοχή στο μήνυμα.

Εγώ, όταν μου έδωσε το κινητό της η Ελένη Μενεγάκη, μπλόκαρα. Μπαίνω στο Instagram, βρίσκω το μήνυμά μου και αντί να πατήσω «αποδοχή», πατάω «μπλοκάρισμα». Μετά είδα ότι έχω μπλοκάρει τον εαυτό μου μέσα από το προφίλ της. Αν με ακούς, Ελένη Μενεγάκη, μπες στο Instagram, βρες το μήνυμα και ξεμπλόκαρέ με».