Λάζος Μαντικός: «Έχω τη χαρά με το παιδί μου αλλά παράλληλα και λίγες τύψεις»

Λάζος Μαντικός

"Με όλα αυτά που γίνονται, όταν βλέπω τη μπέμπα μου να μου χαμογελάει - με κλειστά μάτια βέβαια - σκέφτεσαι: πού πάω να φέρω το παιδί μου; Αλλά υπάρχει ελπίδα", εξομολογείται ο Λάζος Μαντικός.

Ο Λάζος Μαντικός και η Αθηνά Κουρή έγιναν για πρώτη φορά γονείς τη Δευτέρα 17/7, φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο Λάζος Μαντικός μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή Καλοκαίρι Yes.

«Φανταστείτε ότι γεννούσαμε τη Δευτέρα και ενώ ήμουν σε άδεια το μυαλό μου ήταν σε αυτούς τους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή έχουν χάσει τα σπίτια τους και έχουν υποστεί ζημιές από τις φωτιές», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, ευχόμενος όλα να πάνε καλά.

«Έχω τη χαρά με το παιδί μου αλλά παράλληλα και λίγες τύψεις με τους ανθρώπους που περνάνε δύσκολα. Με όλα αυτά που γίνονται, όταν βλέπω τη μπέμπα μου να μου χαμογελάει – με κλειστά μάτια βέβαια – σκέφτεσαι: πού πάω να φέρω το παιδί μου; Αλλά υπάρχει ελπίδα», εξομολογείται ο Λάζος Μαντικός στη συνέχεια.

«Όλοι μου λένε ότι μοιάζει στη γυναίκα μου. Είμαι χαζομπαμπάς με όλη τη σημασία της λέξης», παραδέχεται ο δημοσιογράφος για τη νεογέννητη κορούλα του στον αέρα του ΟΡΕΝ.

«Ο λόγος που βγάλαμε προς τα έξω όλο αυτόν τον προβληματισμό που είχαμε ως ζευγάρι με τη γυναίκα μου την Αθηνά ήταν για να πούμε ότι γίνεται εξωσωματική και μέσω δημόσιου νοσοκομείου. Το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό, όταν πηγαίνεις μέσω του ιδιωτικού τομέα.

Τα ζευγάρια που δεν είναι καλά οικονομικά έχουν τη δυνατότητα να γίνουν γονείς», τόνισε κλείνοντας ο Λάζος Μαντικός, αποκαλύπτοντας ότι αύριο παίρνουν αισίως εξιτήριο.