Λάζος Μαντικός – Αθηνά Κουρή: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το μαιευτήριο

Μαντικός Κουρή

"Δυσκολευτήκαμε πολύ. Κι άλλα ζευγάρια μπορεί να περνάνε το ίδιο αλλά να συνεχίζετε να πιστεύετε στα όνειρά σας. Μπήκαμε δύο και βγήκαμε τρεις", δήλωσε συγκινημένος ο Λάζος Μαντικός.

Το πρώτο τους παιδί κρατούν στα χέρια τους από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Λάζος Μαντικός και η σύζυγός του, Αθηνά Κουρή. Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε μία υγιέστατη κορούλα με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης στο δημόσιο μαιευτήριο «Έλενα» και το πρωί της Παρασκευής πήραν το πολυπόθητο εξιτήριο.

Στην έξοδο του μαιρευτηρίου τους περίμεναν η κάμερα του Καλοκαίρι Yes και η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, στην οποία οι δύο νέοι γονείς μίλησαν εμφανώς συγκινημένοι.

«Η ευχή που λέμε «και στα δικά σας», μπορεί κανείς να τη λέει μέσα από την καρδιά του, αλλά κατάλαβα ότι δημιουργεί ένα άγχος στο ζευγάρι. Εμείς μπήκαμε στο νοσοκομείο δύο άτομα και με εξωσωματική βγήκαμε τρεις», δηλώνει ο Λάζος Μαντικός, ευχαριστώντας τη διοίκηση του μαιευτηρίου αλλά και τον γυναικολόγο που τους παρακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα.

«Μπορεί να είναι δημόσιο νοσοκομείο αλλά μην το υποβαθμίζουμε, έχει εξαιρετικούς γιατρούς. Μπορεί να χρειαστεί λίγη υπομονή στην εξωσωματική μέσω του Δημοσίου, γιατί έχει αναμονή, αλλά θα βγείτε ωφελημένοι οικονομικά», τόνισε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

«Ο Λάζος δεν ήταν μέσα στη γέννα, γιατί ήταν καισαρική και δεν επιτρέπεται. Άψογος ο γιατρός, δεν κατάλαβα τίποτα. Με τραβάνε λίγο τα ράμματα αλλά θέλει λίγο τον χρόνο του. Τα μάτια μου κοιτούσαν μόνο επάνω στη μπέμπα», ανέφερε από την πλευρά της η Αθηνά Κουρή, αδυνατώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Δυσκολευτήκαμε πολύ. Κι άλλα ζευγάρια μπορεί να περνάνε το ίδιο αλλά να συνεχίζετε να πιστεύετε στα όνειρά σας. Μπήκαμε δύο και βγήκαμε τρεις», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο Λάζος Μαντικός.