Λαζόπουλος για Χρυσή Αυγή: «Σε λίγο θα φτάσουμε στους φούρνους»!

"Την απάντηση στη Χρυσή Αυγή για τους μετανάστες θα την δώσουν οι Έλληνες μετανάστες"!

«Όλοι μιλάμε πλέον για τη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή κατάφερε να αλλάξει την ατζέντα. Πέρσι κυνηγούσαμε τους πολιτικούς, φέτος κυνηγάμε τους Πακιστανούς, δεν είναι και λίγο. Ότι οι Πακιστανοί υπόγραψαν τα μνημόνια. Αυτό καταλάβαμε τόσο καιρό οι Έλληνες. Κανείς δεν αντιλέγει ότι το ζήτημα των παράνομων μεταναστών είναι ένα μεγάλο θέμα, το οποίο επί σειρά ετών δεν το επέλυσαν οι δημοκρατικές κυβερνήσεις. Αλλά όποιος σπέρνει μίσος θα θερίσει και μίσος», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Χρυσή Αυγή. 

Σχολιάζοντας τον φασιστικό χαιρετισμό του Ν. Μιχαλολιάκου, σημείωσε: »Είναι αλήθεια ότι δεν βαρύνονται με οικονομικά σκάνδαλα, αλλά δεν κυβέρνησαν κιόλας, αλλά ούτε και οι άνθρωποι της Αριστεράς βαρύνονται από οικονομικά σκάνδαλα. Επειδή τα χέρια είναι καθαρά πρέπει να τα λερώνουμε με εγκλήματα; Να παίρνουμε κατσαβίδια και μαχαίρια και να τα χώνουμε στους ξένους; Γιατί σε λίγο θα φτάσουμε στους φούρνους, κοντά είμαστε, να τους βάζουμε στους φούρνους».

Προσπαθώντας να εξηγήσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: »Ζούμε σε ένα παραλήρημα εθνικού πριαπισμού. Αυτοί έχουν πάθει εθνικό πριαπισμό. Νομίζουν ότι την έχουν μεγαλύτερη από όλους. Την αγάπη για την πατρίδα, τη σημαία την έχουν μεγαλύτερη, έχουν τη μεγαλύτερη πίστη για το Θεό».

Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν έξω από το θέατρο Χυτήριο, τόνισε: «Αν νομίζετε ότι αυτός που κρατάει μεγαλύτερο σταυρό είναι καλύτερος Χριστιανός, εγώ λέω ότι είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης, γιατί έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι που νιώθει ότι δεν το έχει και κάνει επίδειξη».

Όσο για τις φωνές που λένε ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, ανέφερε: «Γιατί να βγει εκτός νόμου; Τους έφερε ο κόσμος. Αυτοί τους έφεραν, αυτοί θα τους βγάλουν».

«Την απάντηση στη Χρυσή Αυγή για τους μετανάστες θα την δώσουν οι Έλληνες μετανάστες», είπε ο Λάκης στον επίλογο του θέματος, όταν αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των ομογενών να ανοίξει γραφείο η Χρυσή Αυγή στη Νέα Υόρκη.

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/QVmQhW-KHYU

Διαβάστε ακόμα:

Κατάφερε ο Λαζόπουλος να «χτυπήσει» την τηλεθέαση των τουρκικών σειρών;

Η συγκίνηση του Λάκη Λαζόπουλου: «Αντέχω μόνο αυτή τη στιγμή…»

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουτζάκη στο «Αλ Τσαντίρι»

Γιατί ο Λάκης παρομοιάζει το ΕΣΡ με τα γυναικεία γεννητικά όργανα…!

Το «Αλ Τσαντίρι νιούζ» επέστρεψε! Ποιος ήταν ο πρώτος που «στόλισε» ο Λάκης;