Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Ο Παράδεισος των κυριών και ο ρόλος του Μπουραντά

Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Δείτε όλα όσα είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο σκληρός Χριστόφορος Μπουραντάς από τον «Παράδεισο των κυριών», ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένος στην εκπομπή «Happy day στον Alpha» και μοιράστηκε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή τους λόγους που τον έκανε να δεχτεί τον ρόλο αυτό, αλλά και τις εξελίξεις που θα ήθελε αυτός να έχει ο χαρακτήρας που υποδύεται.

«Ο Παράδεισος των κυριών είναι μια πολύ διαφορετική σειρά. Αυτή είναι η επιτυχία που ξεχώρισε, κατευθείαν με το βγήκε, από τις άλλες σειρές. Είναι μια δεκαετία καταπληκτική, ούτως ή άλλως, η δεκαετία του ’60, αλλά όλη αυτή η ιστορία με το πολυκατάστημα, τη μόδα και όλα…

Ήταν μια εποχή που δεν ήταν εύκολο να παντρευτείς από έρωτα, ιδίως σ’ αυτά τα κοινωνικά στρώματα υπήρχε συγχώνευση εταιριών, δύο μεγάλες οικογένειες συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν μια μεγαλύτερη εταιρία.

Οπότε ο Χριστόφορος Μπουραντάς έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο δεν μπορεί να καταλάβει, παρόλο που ο ίδιος το έχει ζήσει, αλλά πόσα πράγματα που έχουμε ζήσει δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε στα παιδιά μας», είπε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Για τις εξελίξεις στη σειρά, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είπε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Αυτό που ελπίζω να γίνει σε σχέση με τον Μπουραντά, είναι σιγά σιγά να προχωρήσει σαν άνθρωπος. Έχουμε μια κόντρα ανάμεσα στην παράδοση και την μοντερνικότητα που έχει η δεκαετία αυτή.

Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι σιγά σιγά ο χρόνος να τον παρασύρει μπροστά, να κάνει βήματα μπροστά, να μη μείνει πίσω, σε όλη αυτή τη μεγάλη επανάσταση που έρχεται. Ναι μπορεί να ακολουθήσει τον καιρό και μη μείνει πίσω, ένας άνθρωπος που κρατάει τις παραδόσεις και τις αρχές του. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που αλλάζουν».

Για την πρόταση για να συμμετέχει στον Παράδεισο των κυριών, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ανέφερε:  «Καταρχάς αυτό που με ενδιαφέρει, είναι ένας ρόλος να μου ’λέει κάτι’. Όταν μου έγινε η πρόταση για τη σειρά είχε μια μεγάλη δυσκολία για μένα, δηλαδή όλη αυτή η ιστορία με το στούντιο που είναι για τα ελληνικά δεδομένα κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Τεράστιο πολυκατάστημα, δρόμοι, κοστούμια, σκηνικά. Είναι μια δύσκολη ιστορία. Απ’ τη μία με φόβιζε και απ’ την άλλη με ιντρίγκαρε πάρα πολύ, γιατί λες ότι αν πετύχει αυτό μπορεί να έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, συν του ότι ο ρόλος έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο για μένα είναι το ότι δεν έχει ζήσει τη ζωή που ήθελε…».