Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Έπινα για 10 μέρες μόνο βιταμίνη C, ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου»

Λάζαρος Γεωργακόπουλος

"Το πιο extreme που έχω κάνει είναι να πάρω 24-25 κιλά για έναν ρόλο. Θα μπορούσα να έχω πάθει μεγάλα προβλήματα", αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

Καλεσμένος στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5/12) βρέθηκε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πιο extreme πρόκληση που έχει αναλάβει να κάνει για τις ανάγκες ενός ρόλου.

«Είχα πάρει 24-25 κιλά για έναν ρόλο. Ήταν στο Θέατρο Αμόρε, όπου κάναμε τη «Σαλώμη» του Όσκαρ Ουάιλντ μαζί με τον Δημήτρη Μαυρικίου, ο οποίος με ήθελε αρχικά να κάνω τον νέο που ερωτεύεται η Σαλώμη», ανέφερε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

«Κάπως έφυγε ο ηθοποιός που έκανε τον Ηρώδη και μου λέει ο Δημήτρης: σκέφτηκα μήπως να τον έκανες εσύ τον Ηρώδη αλλά λίγο πιο νέο. Πολύ ωραία ιδέα, του είπα. Μετά στις πρόβες μου πρότεινε να πάρω κανένα κιλό για να είμαι σε πιο ντεκαντάνς κατάσταση. Πήρα 3-4 κιλά αλλά επειδή εμφανιζόμουν γυμνός από τη μέση και πάνω κάπως έγραφε ωραία», περιέγραψε ο ηθοποιός.

«Συνέχιζα να παίρνω και όσο έπαιρνα ένιωθα ακόμη καλύτερα στον ρόλο. Έφτασα να πάρω 24 ολόκληρα κιλά. Έτρωγα ένα ολόκληρο καλοκαίρι τσουρέκια με μερέντα και μαρμελάδες το πρωί, μακαρόνια δύο πιάτα το μεσημέρι. Τα τελευταία 6 κιλά όμως τα πήρα με δυσκολία», συνέχισε στην αφήγησή του ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος στο The 2Night Show.

«Η επόμενη παράσταση που έπαιξα ήταν μέσα σε 10 μέρες. Ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου, θα μπορούσα να έχω πάθει μεγάλα προβλήματα. Έχασα τα πρώτα 6 κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και τα υπόλοιπα 10 – γιατί δεν προλάβαινα να τα χάσω όλα – τα έχασα πίνοντας μόνο βιταμίνη C. Αυτά είναι όμως ακραία πράγματα, δεν τα συνιστώ σε κανέναν φυσικά»