Λάβρος ο Δημήτρης Πετρόπουλος για το metoo: «Απλώς κράτησαν την ανάσα τους μέχρι καλμάρει το πράγμα»

Δημήτρης Πετρόπουλος

"Οι δράστες είναι πολύ περισσότεροι" υπογραμμίζει ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Με αφορμή τη νέα παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Μπέλλος, ο Δημήτρης Πετρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο την Πέμπτη. Μεταξύ άλλων, δε, ο έμπειρος ηθοποιός αναφέρθηκε στον απόηχο των καταγγελιών στο metoo καθώς και την τηλεοπτική συνεργασία με την Έφη Παπαθεοδώρου.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Πετρόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι τόσο πολύ περιορισμένος ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν εκτεθεί μέσα από το κίνημα metoo, ενώ οι δράστες είναι πολύ περισσότεροι. Απλώς κράτησαν την ανάσα τους μέχρι το πράγμα να καλμάρει λιγάκι γιατί φοβούνται. Συμβολικό ήταν άρα αυτό που συνέβη».

«Με την Έφη Παπαθεοδώρου κάναμε παράλληλα με το «Παρά Πέντε» και ένα άλλο σίριαλ που λεγόταν «Ο θησαυρός της Αγγελίνας» και έπαιζε και εκεί. Μια μέρα την έφερα με το αυτοκίνητο από τον Μαραθώνα και καταλήγουμε κάποια στιγμή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Δεν ξέρω τι της έκανε κλικ και ξαφνικά γυρνάει και μου λέει: «A, εσείς παίζετε το χέρι;». Μνημειώδης ατάκα! Δεν με είχε καταλάβει».

«Δεν ξέρω να απαντήσω στο αν θα έκανα οικογένεια γιατί η ζωή δεν παίζει με «αν». Η ζωή είναι η τελική σου επιλογή. Δεν ξέρω όμως αν θα ήθελα την αφοσίωση που απαιτεί το παιδί. Δηλαδή θα πω κάτι λίγο ανόητο αλλά θα το πω. Εάν, ας πούμε, τα μεγάλωνε κυρίως η μάνα τους, θα μου ήταν πιο εύκολο να το αποφασίσω αλλά δεν είναι έντιμο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Πετρόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.