Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκινεί η κόρη του τραγουδοποιού – «Χωρίς την τεράστια αγκαλιά σου»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

"Πρώτη φορά που ο χρόνος δε μπήκε με το δικό σου μέτρημα..."

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν τέσσερις μήνες από την «φυγή» του, η κόρη του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον προσωπικό της πόνο για αυτή την αλλαγή της χρονιάς. Όπως θυμόμαστε, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας απεβίωσε στις 9 Σεπτεμβρίου του προηγούμενου χρόνου.

Μέσα από ένα βαθιά συγκινητικό, λοιπόν μήνυμα, η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία Κλάρα θέλησε να μιλήσει για τον μπαμπά της στο ξεκίνημα του 2020.

«Πρώτη φορά που ο χρόνος δε μπήκε με το δικό σου μέτρημα στη σκηνή… με το φως και την αισιοδοξία σου… με την μαγεία σου… Χωρίς τη τεράστια αγκαλιά σου…» έγραψε χαρακτηριστικά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαρία Κλάρα. Μια ανάρτηση που αναδημοσιεύθηκε και στην επίσημη σελίδα του καλλιτέχνη.

«Πρώτη χρονιά κι από εδώ και πέρα… χωρίς όλα αυτά που μόνο εσύ μπορείς» συμπλήρωσε η κόρη του τραγουδοποιού που «έφυγε¨τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου όταν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατος του και φέρεται να οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.

«Δώστε το φως σας σε όλους μας, εσύ κι όλοι οι φωτισμένοι φίλοι που είστε μαζί εκεί ψηλά» κατέληξε, στο μήνυμα της, η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα.

Από εμάς, κουράγιο και δύναμη στην κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα…