Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ιστορία με την τζάγκουαρ και ο «απλήρωτος» ηχολήπτης

Με τη συντροφιά του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ολοκληρώνει τη σεζόν ο «Κόσμος Ανάποδα»με τη Σοφία Τσίπα την Κυριακή 19 Απριλίου στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή ολοκληρώνει τη σεζόν, με έναν καλλιτέχνη που αφήσει τη δική του δυνατή σφραγίδα στο καλό ελληνικό τραγούδι και μας ταξιδεύει για πολλά χρόνια μέσα από τις μελωδίες και τα τραγούδια του:  Ο πολύ αγαπημένος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε μια από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις που έχει δώσει ποτέ.

Μιλάει για το πως βιώνει τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η χώρα μας, για το ΣΥΡΙΖΑ και τη στάση της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα.

Σχολιάζει κατά  πόσο συστημικός είναι, τι σημαίνει να είσαι αριστερός και αφηγείται  την ιστορία με την τζάγκουαρ, αλλά και  τον «απλήρωτο» ηχολήπτη.

Αποκαλύπτει το μεγαλύτερο προσόν αλλά και το μεγαλύτερο ελάττωμά του, τα εύκολα και τα δύσκολα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στη μέχρι τώρα διαδρομή της ζωής του, ποια ήταν η πιο άβολη στιγμή στην καριέρα του και η πιο δύσκολη συνεργασία του.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και την αποβολή που «έφαγε» από καθηγητή του επειδή τον χτύπησε, την πρώτη του δουλειά στην αποθήκη της ΜΙΝΟΣ  EMI και τον τσακωμό που είχε με τον τότε διευθυντή του, το εμπορικό και ποιοτικό τραγούδι αλλά και τη σημερινή life style διασκέδαση.